Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Август » 23 » Макаєв прибув, Шуст відбув. Кадрові новини «Тайму»
10:43
Макаєв прибув, Шуст відбув. Кадрові новини «Тайму»
Ільдар Макаєв повернувся в розташування «Тайму». Нагадаємо, футзаліст по завершенні попереднього сезону спершу вирішив спробувати щастя в іншому клубі, тепер Ільдар схильний до продовження кар’єри в команді Станіслава Гончаренка.

 Макаєв практично домовився із керівництвом клубу про новий контракт. Угода ще не підписана, але це справа часу. Вочевидь, «Тайм» та Макаєв узаконять стосунки впродовж цього тижня.      

Олег Шуст, який проходив передсезоні збори із «Таймом», розташування львівської команди покинув. До підписання контракту справа так і не дійшла. А ось Олександр Оліщук і досі тренується разом із «таймівцями». За словами Станіслава Гончаренка, чи залишиться він у команді з’ясується в останні дні серпня.

Водночас, наставник «Тайму» не облишає сподіваннь підсилитися ще одним бразильцем. «У нас є один варіант, але ми перебуваємо лише на стадії розгляду кандидатури. Агент повинен вислати нам запис ігор за участю цього гравця, після перегляду відео, буде прийнято рішення. На жаль, бразилець, про якого йде мова, не адаптований у Європі. Це наразі найбільша проблема» - розповів Станіслав Олександрович.    

27 серпня «Тайм» в Івано-Франківську проведе товариську гру із тамтешнім «Ураганом». Це буде останній контрольний матч "червоно-чорних" у період літнього міжсезоння.

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/542/2/

Просмотров: 652 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz