Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Октябрь » 24 » Майстер-клас від чемпіона
22:39
Майстер-клас від чемпіона

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Локомотив» (Харків) – 2:6 (1:2)

Арбітри: Гора Геннадій, Чубинський Максим (обидва – Київ)

Голи: Михайленко Дмитро (17), Мартинюк Дмитро (40) – Камеко Дмитро (10), Кисельов Віталій (11), Федорченко Дмитро (24), Білоцерківець Микола (32), Засенко Андрій (34, аг.), Іваняк Євген (35)

«Спортлідер+»: 1. Тимощук Богдан, 18. Сондак Володимир, 10. Іванов Вадим, 9. Калуков Дмитро, 21. Фетько Олексій, 20. Засенко Андрій, 11. Заворотний Ярослав (кап.), 6. Чуднов Андрій, 5. Михайленко Дмитро, 7. Карбовський Юрій, 8. Коробка Максим, 3. Атаманюк Віталій, 15. Мартинюк Дмитро, 17. Шевцов Сергій

Головний тренер: Іван Стасюк

«Локомотив»: 2. Іваняк Євген, 4. Федорченко Дмитро, 5. Білоцерківець Микола, 7. Журба Сергій, 9. Кондратюк Олександр, 10. Сорокін Дмитро, 11. Камеко Дмитро, 13. Сорокін Олександр, 20. Кисельов Віталій, 32. Шпигарь Микита, 91. Сірий Євген, 1. Литвиненко Дмитро (кап.)

Головний тренер: Євген Ривкін

Попередження: Коробка Максим (25) – Іваняк Євген (20), Сорокін Олександр (29)


Сьогодні флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», провів свій черговий матч. В рамках 6-ого туру Екстра-ліги підопічні Івана Стасюка приймали у рідних стінах діючого чемпіона турніру, грізний харківський «Локомотив».

Відзначимо той факт, що в силу різних обставин хмельничанам у цій зустрічі не могли допомогти відразу двоє виконавців. Якщо Максим Івонко пропускав гру через ушкодження, то Максим Лисенко не зміг вийти на майданчик проти свого колишнього клубу згідно умов орендного договору. У такій ситуації місце у воротах Іван Стасюк довірив молодому Богдану Тимощуку, для якого поява у основному складі стала першою у новому сезоні.

Активніше розпочали гості. З перших секунд зустрічі було помітно, що «залізничники», які ще не відчували смаку перемог у новому сезоні Екстра-ліги, прагнутимуть будь-що перервати свою без виграшну серію. Передачу Олександра Сорокіна від кутового прапорця розкішним ударом зльоту у нижній кут замикав Камеко, проте вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Тимощук. Відповідь господарів не забарилася. Іваняк помилився на виході, і Калуков від бокової лінії цілив у порожні ворота, однак удару «дев’ятки» хмельничан трішки забракло влучності. Напротязі наступної хвилини команди обмінялися небезпечними випадами. Федорченко філігранним пасом вивів на ударну позицію Шпигаря, і екс-гравець «ЛТК» вдотик цілив у ліву «дев’ятку», проте вище всяких похвал зіграв страж воріт «лідерів», парирувавши фактично «мертвий» м’яч. І саме тоді ледь не спрацювало відоме футбольне правило. Фетько з ауту чудово відпасував на Калукова, і Дмитро метрів з 9-ти потужно бив під поперечину, однак в цьому епізоді овації трибун вже зірвав Іваняк, ціною надзусиль ліквідувавши загрозу власним володінням. Гості додали у русі, і всередині тайму змогли відкрити рахунок. Дмитро Камеко потужним ударом у лівий нижній кут замикав передачу Олександра Сорокіна з кутового, і сфера не без допомоги рикошету опинилася у сітці воріт – 0:1. Не встигли хмельничани як слід оговтатися, як вже були змушені вдруге в цьому матчі розпочинати з центру майданчика. Це Віталій Кисельов невідпорно пробив з розвороту у праву «дев’ятку» без шансів для голкіпера – 0:2. Закріплювати перевагу своєї команди міг Шпигарь, який потужно бив у нижній кут після помилки Чуднова при грі у захисті, однак Тимощук у неймовірному стрибку врятував свою команду від пропущеного голу. І саме тоді спрацювало відоме футбольне правило. Михайленко блискуче зіграв на перехопленні після невпевненої гри Камеко поблизу власного карного майданчику, і невідпорно пробив під поперечину, скоротивши розрив до мінімуму – 1:2. Забитий гол та несамовита підтримка власних вболівальників явно окрилила «Спортлідер+», адже завершення першого тайму проходило під диктовку підопічних Івана Стасюка. Калуков гарматним ударом у праву «шістку» замикав виважену передачу від Засенка, однак в цьому епізоді «залізничників» від неприємностей виручив Дмитро Сорокін, який самовіддано кинувся під удар нападника «лідерів», і в останній момент ліквідував загрозу. В наступній атаці відновлювати паритет повинен був Іванов, проте відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів поцілити у фактично порожній кут після зразкового прострілу у виконанні Фетька. Відпочивати команди пішли за мінімальної переваги харків’ян.

В дебюті другої половини матчу небезпечними ударами обмінялися Білоцерківець та Засенко, однак на висоті були голкіпери обох команд. «Залізничники» додали у швидкості, і почали чинити справжній штурм на ворота хмельничан. Розкішну передачу Шпигаря від кутового прапорця потужним ударом під поперечину замикав Кисельов, проте Тимощук ціною надзусиль ліквідував загрозу власним володінням. Через хвилину гості змогли втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Тимощук зреагував на підступний удар Кисельова головою, однак першим на добиванні виявився Федорченко, якому вдотик переправив сферу у сітку порожніх воріт – 1:3. В наступній атаці Дмитро Сорокін розкішним пасом вивів Білоцерківця на рандеву із голкіпером, проте вище всяких похвал у рамці воріт зіграв страж воріт «лідерів», парирувавши удар впритул у виконанні нападника «Локомотиву». Підопічні Івана Стасюка змогли перехопити ігрову ініціативу, і створили декілька небезпечних моментів біля воріт діючого чемпіона України. Прицільно пробивав з гострого кута Фетько, однак Іваняк ціною надзусиль ліквідував загрозу. Блискуче з розвороту під поперечину бив Сондак, проте страж воріт «залізничників» парирував «мертвий» м’яч після удару Володимира, зірвавши неймовірні овації багаточисленних трибун. Харків’яни, які в ті хвилини діяли переважно другим номером, відразу провели разючу контраатаку, і закріпили власну перевагу. Дмитро Сорокін чудово відпасував на дальню стійку, де Білоцерківець пробив у дальній кут без шансів для голкіпера – 1:4. «Локомотив» не зупинився на досягнутому, і через хвилину Тимощук був вимушений вп’яте виймати сферу із сітки: Засенко зрізав м’яч у власні ворота  після удару Білоцерківця – 1:5. Іван Стасюк пішов у ва-банк, випустивши Заворотного у якості п’ятого польового гравця. Відзначу, що ця тактика ніяких дивідендів не принесла. Навпаки, Іваняк сповна скористався помилкою «лідерів» при грі в більшості, і влучним ударом від власних воріт зняв фактично усі питання про переможця в цій зустрічі – 1:6. Останні хвилини проходили у спокійному темпі. Тепер вже «залізничники», прагнучи потримати м’яч, випустили Кисельова у якості 5-ого польового гравця. Діяли харків’яни, «розігруючи зайвого», майже бездоганно. Єдина помилка для них увінчалася пропущеним голом: на останніх секундах Дмитро Мартинюк сповна скористався помилкою опонента при грі у більшості, і холоднокровним та ефектним ударом з центру майданчику по порожніх воротах встановив підсумковий рахунок – 2:6.

Наступний матч підопічні Івана Стасюка проведуть 4-ого листопада. В цей день ФК «Спортлідер+» у рідних стінах зіграє із діючим срібним призером Екстра-ліги, грізним івано-франківським «Ураганом».

 

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/6854.html
Просмотров: 502 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz