Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 21 » Майбутнє проти теперішнього. Эпицентр К3 - Киев-НПУ 5-3, 7 тур, 20.12.2013
12:17
Майбутнє проти теперішнього. Эпицентр К3 - Киев-НПУ 5-3, 7 тур, 20.12.2013

Мешканці столиці давно зачекалися на київське дербі на такому високому рівні. Матч виправдав усі сподівання: 8 голів, 19 порушень, 6 жовтих карток і безкомпромісна боротьба. Одночасно можна було подивитися на знаних київських майстрів, таких як Олег Шайтанов, Олег Шуст, Сергій Шевченко та інші, яким протистояли молоді хлопці, котрі у майбутньому, сподіватимемося, гідно займуть їхнє місце на паркеті. Буквально в середу обидві команди провели кубкові ігри і тут треба зазначити, що Олег Шайтанов може вільно варіювати складом, маючи в обоймі гравців ледь не на чотири четвірки. Андрій Голякевич таким вибором виконавців похизуватися не може і в кожному використовує буквально 9 польових гравців. Не будемо забувати і Ярослава Войтка, який тривалий час відсутній через травму.

Гра почалася в спокійному руслі, обидві команди наче виказували повагу одна до одної. Обмінялися моментами Войтка і Жука в дебюті, а далі стався гол. Сергій Романовський розрядив гармату з 10 метрів у «дев’ятку» - дуже ефектно.

Цей гол мобілізував «будівельників» і вони заграли активніше. У свою чергу, у захисті вони діяли дуже грамотно – дозволяли супернику розігрувати м’яч в центрі майданчика, але пройти ближче шансів у «драгоманівців» не було – на половині «Епіцентра К3» наче кисень перекрили.

В атаці «маркетівці» покладалися на індивідуальну майстерність і помилки своїх менш досвідчених опонентів, чого варті два епізоди, коли у Войтка відбирали м’яч і організовувалися виходи на побачення з воротарем.

Костянтин Демиденко подвоїв перевагу своєї команди якраз після однієї з помилок студентів. М’яч відскочив від Максима Концеби і Костянтин його вдало зловив на ногу – 2:0. А буквально за пару хвилин до цього Демиденко з меншої відстані розстрілював поперечину воріт суперника.

На 17-й хвилині свою майстерність продемонстрував Сергій Шевченко. Він на прийомі технічно обіграв Ігоря Горло, просунувся до воріт і невідпорно пробив. Міг в першому таймі влетіти і четвертий гол у ворота Тараса коваленка, але Демиденко виконав дабл-пенальті над дев’яткою.
У час, що залишився, Роман Пачев мав дві непогані нагоди, щоб покращити настрій своїм партнерам, але спочатку проштовхнув м’яч трохи повз, а потім вже на заваді став воротар.

В другому таймі все теж починалося спокійно, поки Шевченко з кутового не влучив у руку Павлу Концебі. Сам же Шевченко впевнено реалізував цей вирок – 4:0. Після цього нарешті активізувалися номінальні гості і продемонстрували, що можуть «повозити» фаворита. Ця активність увінчалася курйозним голом Пачева, який пробив з 10 метрів, а м’яч від рук воротаря пролетів йому ж між ніг.
Буквально за мить Максим Максименко ледь не зловив другого «метелика». Микола Гнезділов прострілив з лівого флангу, Максим пропустив цей простріл між ніг, а м’яч прокотився майже по лінії воріт.

Не дивно, що після цього Олег Шайтанов змінив воротаря.

«Київ-НПУ» пресингував своїх суперників ледь не біля штрафного майданчику і це давало плоди, але на 29-й хвилині стався страшний епізод. Шевченко в центрі майданчика грубо в’їхав в Гнезділова. З боку все виглядало жахливо, але, на щастя, найгірші підозри не виправдалися. Тепер залишається чекати остаточного вердикту лікарів і побажати Миколі найшвидшого одужання.
«Педагоги» грали активно і із запалом, але знову далася взнаки індивідуальна майстерність Шевченка. Сергій пройшов на лівому фланзі братів Концеб, витягнув на себе воротаря і викотив м’яч в центр на ногу Демиденку – 5:1.

«Драгоманівці» відповіли голом Мельника, який встиг добити м’яч з-під Жука. Гра проходила наче бойові дії – на межі порушення. Гості продовжували несамовито атакувати, але спромоглися забити ще тільки одного разу. За 2 секунди до кінця Горло втілив у гол передачу Мельника.

У підсумку, після першого кола «Епіцентр К3» піднімається на 2-гу сходинку, а от молоді «педагоги» посідають передостанню сходинку і відстають на 6 очок від бажаного 4-го місця. Все ж таки втрата досвідченого дуету Директоренко-Листопада дається взнаки.

«Епіцентр К3»: Максим Максименко (Владислав Бондаренко, 29) – Микита Шклярук, Євгеній Жук, Олег Шуст (к), Сергій Романовський - Олександр Таразевич, Олег Шайтанов, Костянтин Демиденко, Сергій Шевченко - Валерій Калініченко, Дмитро Бабич.
Тренер: Олег Шайтанов

«Київ-НПУ»: Тарас Коваленко (к) (Сергій Дудка, 36) - Павло Концеба, Олександр Галицький, Максим Концеба, Роман Пачев - Микола Гнезділов, Максим Войток, Ігор Горло, Сергій Мельник - Максим Максимов. Запас: Сергій Дімитренко, Дмитро Біленко.
Тренер: Андрій Голякевич

Голи: Сергій Романовський, 6, 13, Сергій Шевченко, 17, 24 (пен.), Костянтин Демиденко, 33 - Роман Пачев, 28, Сергій Мельник, 34, Ігор Горло, 40.

Попередження: Сергій Шевченко, 29, Сергій Романовський, 38 - Ігор Горло, 8, Максим Концеба, 11, Роман Пачев, 14, Павло Концеба, 39.

Нереалізований дабл-пенальті: Костянтин Демиденко, 18 (повз ворота)

Андрій Гулій, спеціально для АФЛУ

Просмотров: 521 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz