Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Август » 17 » "LVIV OPEN CUP-2012". День другий
00:15
"LVIV OPEN CUP-2012". День другий
Відстежуйте у нас на сайті результати сьогоднішніх матчів.

16 серпня – груповий турнір

12.00    МФК «Іберія Стар» ( Грузія ) – АК «Лемберг ( Україна ) 7:0

Надто велика прірва у класі обох команд. Тому розгром, який вчинив «Лембергу» грузинський гранд, не є несподіваним. Підопічні Сергія Вацяка пробували щось протиставити «Іберїі», але гості майстерно користувалися помилками в обороні суперника.   

«Іберія Стар»: СелІо, Акопов, Джамбурія – Ромаріо, Алтунашвілі, Дзабірадзе, Джварашвілі, Роніньо, Бето, Лусіо, Аугусто, Бруно Мело

«Лемберг»: Хомин, Янч – Ніколишин, Галамага, Слобода, Бордун, Майорчак, Вацяк, Якунін, Хавер, Храмов, Зинич, Недопта, Сорочич, Калуцький

Голи: Бето, 5,8. Роніньо, 9. Ромаріо, 18. Бруно Мело, 33. Аугусто, 34. Джварашвілі, 36.

 

14.00    МФК «Кардинал» ( Україна ) – БТС «Рекорд» ( Польща ) 2:6

«Кардинал» випав з обойми претендентів на нагороди львівського турніру. Команда із Рівного зазнала другої поспіль поразки. 

Підсумковий рахунок цієї зустрічі явно не відображає перебігу поєдинку. Просто «Кардинал» наприкінці зустрічі кинувся відігруватися і Дєнюжкін покинув рамку власних воріт. За це українці поплатилися розгромом.

Перемога залишає шанси «Рекорду» на вихід у фінал. Для цього ні багато, ні мало полякам завтра потрібно перемогти «Іберію».

«Кардинал-Рівне»: Дєнюжкін, Вороблевський – Маринюк, Фаренюк, Дармовіс, Танський, Когут, Піддубний, Ситник, Паршиков, Басич, О. Бондар, Чуднов, Черниенко.

«Рекорд»: Вашка, Куровськи – Шимура, Шлапа, Марек, Лисонь, Ментель, Полашек, Яновськи, Бубець, Влох, Мачура, Йошка, Заштревич, Дура

Голи: Маринюк, 1,27. - Дура, 10,10,36,40. Бубець, 26. Яновськи, 40.

 

16.00   «Вісла Кракбет ( Польща ) – ФК ЛТК ( Україна ) 2:4

Схоже, поляки не зуміли відновитися в після учорашнього матчу із «Енергією». Зрештою, їхня підготовка до сезону тільки розпочалася, тому і не дивно що фізичні кондиції далекі від оптимального стану. Не допоміг «Віслі» навіть вихід наприкінці матчу п’ятого польового гравця. Полякам було дуже важко створювати гольові моменти, а відтак вони у підсумку зазнали другої поспіль поразки на львівському турнірі.   

«Вісла Кракбет»: Наврат, Дворжецьки, Ласик – Мірга, Деспотович, Чех, Куся, Вахула, Вершинін, Келпинський, Моровськи, Патек, Кулик, Корчинський.

«ЛТК»: Пітуля, Савенко – Свірідов, Литвинов, Разуванов, Кадомцев, Кузь, Бессалов, Рось, Стрелец, Іванов

Голи: Кулик, 19,30 – Іванов, 12. Бессалов, 17. Кузь, 19. Стрелець, 21.


18.00    СК «ЕНЕРГІЯ» ( Україна ) – МФК «Газпром-ЮГРА» ( Росія ) 2:4

Сьогодні львівській «Енергії» протистояв справді сильний суперник. Росіяни на паркеті робили з галичанами те ж саме, що останні учора робили з поляками.

Наставник «зелено-білих» Станіслав Гончаренко сьогодні вирішив експериментувати. Незвично виглядав склад першої четвірки – Павленко – Макаєв – Бондар - Чепорнюк. Максим Павленко виходив на паркет лише в першому таймі. Він ціною неймовірних зусиль зумів дуже швидко відновитися після операції на меніксу. Але входити в гру потрібно поступово, мабуть, тому він відіграв тільки перший тайм. В другому квартеті матч розпочали Струк – Рогачов – Овсянніков – Легчанов. Склад цієї четвірки упродовж гри зазнав змін.  

Нечасто побачиш у Львові матчі, в яких «Енергії» важко даються переходи на половину майданчика суперника. Ударною силою «Газпром-ЮГРА» є швидкий Робіньо та неквапливий, але не менш небезпечний, Едер Ліма. Вони завдавали найбільше клопотів «енергетикам». Росіянам вдалося затиснути «зелено-білих» біля їхніх же воріт і завдяки пресингу не дозволити галичанам загострювати гру.

У першому таймі Лисенко пропустив лише один гол – Едер Ліма скинув на Робіньо, а той завдав дуже потужного удару, м’яч на шляху до воріт зачепив ще когось з «енергетиків», а тому в Лисенка практично не було шансів на порятунок. Після перерви гості забили ще тричі. І лише після цього вони заспокоїлися. В цій ситуації знову напрошується паралель з учорашнім матчем «Енергії» з «віслої-Кракбет», коли «зелено-білі» за рахунку 5:1 дозволили полякам трохи зменшити відставання. Те ж саме сталося і сьогодні. «Газпромівці» один із голів пропустили після удару Тригубця з десятиметрової позначки (дабл-пенальті за шостий командний фол. При сьомому фолі десятиметровий не реалізував Легчанов). Ще один гол забив Пічкуров (вітаємо Павла з дебютним голом у складі «Енергії»). От і все, 4:2 на користь наших суперників.

«Енергія»: Лисенко, Ільків, Кардаш – Чепорнюк, Струк, Коваль, Рогачов, Пічкуров, Легчанов, Тригубець, Макаєв, Овсянніков, Д. Бондар

«Газпром-Югра»: Купатадзе, Шевченко, Бруно - Катата, Копєйкін, Лисков, Едер Ліма, Фернандо, Костигін, Робіньо, Жданов, Чишкала, Гончаров, Чістополов, Ніязов, Асадов

Голи: Тригубець, 37, Пічкуров, 39. – Робіньо, 4. Копєйкін, 25,29. Едер Ліма, 32.

PS. «Енергія», як відомо, готується до сезону. Команда експериментує, пробує нові тактичні схеми і варіації квартетів. А тому просимо вибачення за конспірацію, до якої ми вдалися, наслідуючи приклад суперників по основному раунду Кубка УЄФА.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/546-kubok-lvivschyny-2012-den-drugyj.html

Просмотров: 436 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz