Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Апрель » 12 » «Локомотиву» забракло… «Енергії»
10:39
«Локомотиву» забракло… «Енергії»
Другу перемогу у так званій «фінальній пульці», у якій змагаються кращі шість футзальних команд України, здобула львівська «Енергія». Підопічні Миколи Сича у рідних стінах мінімально обіграли харківський «Локомотив» - 2:1. Перемогли ті, кому більше ця перемога була потрібною…

«Локомотив» у чемпіонаті серйозних завдань уже не вирішує: команда Євгена Ривкіна конкурує з «ТВД» лише за 5-6 місце, і грає за «власне» ім’я та престиж. Натомість «Енергія» у цьому сезоні має чудові шанси вперше у своїй історії стати володарем бронзових нагород.

Аналізуючи перебіг подій першого тайму, можна сміливо сказати, що львів’яни переграли свого суперника. В атаці «енергетики», хоч і діяли далеко не безгрішно, однак робили це цікавіше та різноманітніше за «Локомотив». Колектив Ривкіна при кожній кращій нагоді намагався обстрілювати Кардаша з різних позицій, і варто зауважити, що небезпека біля воріт господарів також виникала. Утім, у цій грі Володимир зіграв впевнено. Все-таки конкуренція з боку молодого Андрія Пітулі пішла йому тільки на користь.

У середині першого тайму глядачі на трибунах нарешті оживилися. Комбінація Петрушин – Ільницький і суперудар останнього у дев’ятку потішили львівську торсиду. З ударом росіянина не справився ні Литвиненко, ні сітка воріт. М’яч, порвавши сітку, відлетів на край майданчика… Дехто з глядачів навіть не зрозумів, що насправді сталося…

Другий гол у матчі через кілька хвилин повинен був забивати Романов, однак удар Михайла з «вбивчої» позиції знайшов руку когось із захисників гостей. Судді без вагань вказали на «точку», з якої не схибив Євген Рогачов – 2:0.

Якщо у матчі з «Ураганом» «Енергія» краща провела другий тайм, то у грі з «Локомотивом» усе відбулося з точністю до навпаки. Утім, переможців не судять… Команда Миколи Сича зіграла на результат і його добилася… Натомість «Локомотив» також не продемонстрував яскравий футзал, хоча тримав в усіх у напрузі до останньої секунди гри. Хтозна, якби завершився матч, коли б Романов на пару з Івановим зробили рахунок 3:0, вийшовши фактично на одного Литвиненка… А щоб було б, якби Романов не затримав гравця суперника, що вибігав на побачення із Кардашем? А рахунок тоді б міг стати уже 2:2, адже за хвилину до цього ударом метрів з 12-ти Кардаша зненацька застав Сорокін.

Наприкінці матчу, коли «Локо» рятував гру з п’ятим польовим гравцем, «Енергія» була ближчою до третього гола, чим харків’яни до другого. Утім, Романов та Федюк у порожні ворота не влучили. Фінальна сирена зафіксувала другу у сезоні непросту перемогу «Енергії» над «Локомотивом». Цього разу з рахунком 2:1.

Львів. ПС «Галичина». 400 глядачів
«Енергія» (Львів) – «Локомотив» (Харків) – 2:1 (2:0)

Судді: О. Коваленко (Донецьк), С. Гроховецький (Київ)

Голи: Ільницький, 8, Рогачов, 11 – Сорокін, 34
Попередження: Романов, 34 – Зінченко, 30

"Енергія": Кардаш - Ільницький, Струк, Петрушин, Романов - Рогачов, Задорожний, Тригубець, Федюк - Іванов

"Локомотив": Литвиненко - Кісельов, Білоцерківець, Одєгов, Зінченко - Берлізєв, Д. Сорокін, О. Сорокін, Клочко – Корнійчук

ИСТОЧНИК:http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1458
Просмотров: 720 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz