Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 17 » "ЛОКОМОТИВ" - "УРАГАН" - 5:3. ПІСЛЯМОВА
10:18
"ЛОКОМОТИВ" - "УРАГАН" - 5:3. ПІСЛЯМОВА
Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":

- Півтора тайму "Ураган" вів гідну гру, а потім за короткий відрізок часу пропустив кілька м'ячів. Не вистачило "фізики"?

- Я б не сказав, нормально почували себе на майданчику хлопці. Що я повинен сказати? Легіонер, який приїжджає в команду, повинен робити результат, а вони сьогодні пропустили п'ять м'ячів. Прикро - адже ставка-то у нас, в основному, йде на легіонерів. Виходить, молоді хлопці - Крикун і Аветисян - зіграли набагато цікавіше, ніж наша основна четвірка, яка повинна робити результат. Звідси всі проблеми.

Дуже погано, що награємо "п'ятого", дуже багато приділяємо цьому часу, а приходить відповідальний момент - і таке враження, що ми нічого не робимо. Ось це прикро. Вкладається праця - тренерів, хлопців, а у відповідальний момент все пропадає. Я вже втомився говорити про клас, але, напевно, все йде від голови. Всі футболісти в мене грамотні, вони повинні це робити - подивимося далі.

Зазвичай, "Ураган" неважливо виступає на виїзді. Але сьогодні ми грали дуже непогано, але пасивність нашої другої четвірки в обороні привела до пропущених м'ячів.

- Сергій Крикун у вас в оренді, а належить "Локомотиву". У футболі ми бачимо, як частенько правовласники в таких випадках не дозволяють своєму футболістові грати. Як у випадку з Крикуном була справа?
- Щоб Сергій не грав у цьому матчі - це питання "Локомотивом" взагалі не піднімалося.

- Що думаєте з приводу гри Кирила Ципуна? Перший пропущений м'яч був схожий на один з тих, що ви пропустили в Рівному...
- Знаєте, що від воротарів залежить мінімум 50 відсотків успіху, а то й більше. У цьому сезоні при всій повазі до наших воротарів, вони нас не виручають. Навіть допускають, скажімо так, необов'язкові помилки.

- Тепер через тиждень у вас матч з "Єнакієвцем"...
- Так, це тепер у нас ключова гра. Ми і сьогодні хотіли виграти - але будемо тепер готуватися до гри, де може вирішитися доля бронзових медалей.

Євген РИВКІН, головний тренер "Локомотива":
- Ми не зовсім виявилися готовими до такого матчу по ряду причин. Одна з них - пауза в п'ять тижнів. Практично ми провели гру наступного сезону. Це дуже важко. Був помітний дисбаланс у всіх елементах. Ні один товариський матч не замінить офіційний. Ми змушені були піти на те, щоб випускати в кінцівці травмованих футболістів, яких хотіли поберегти. Те що все так закінчилося, так за це треба подякувати хлопцям. Вони змогли всередині себе щось переломити.

Ми більше хотіли перемогти, тому що у нас є шанс боротися за звання чемпіона України - і це послужило головною мотивацією. Команді суперника треба віддати належне. "Ураган" зміг нам нав'язати боротьбу і навіть скажу більше - в першому таймі суперник виглядав краще. Але добре те, що добре закінчується. Будемо сподіватися, що цей матч стане нам певною відправною точкою для досягнення результату.

Дмитро КЛОЧКО, гравець "Локомотива":

- Дмитро, судячи з того, що ти сьогодні фрагментами виходив на майданчик, справи в тебе йдуть на поправку?
- Начебто, нормально, але сказати, що повністю відновився, не можна - є ще трохи больові відчуття.

- Більше тайму ти дивився гру з лавки запасних. Чого, на твій погляд, не вистачало "Локомотиву", щоб гра була під його контролем?
- Не було тієї швидкості, яка у нас зазвичай буває, особливо, в останніх іграх. Сьогодні ми грали не на тарафлексі, а на паркеті, мені здавалося, що для нас це плюс. Але ми чомусь не показали належну швидкість, і сьогодні грали повільно. Тим більше, команда суперника грала прямо з поїзда, повинна була бути трохи втомлена, але ми нічого не показали.

- Твій удар, після якого ти забив, був цілком несподіваним - як для Ципуна, так і з трибуни це виглядало. Як прийшло рішення?
- Якщо чесно, я вже трохи "задихнувся", попросив зміну, просто не було можливості помінятися. Журба зручно під удар покотив - я пробив і потрапив точно в кут. Тут був елемент випадковості.

За інформацією futsal.sport.ua та mfk-lokomotiv.com.ua.
Просмотров: 474 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz