Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Сентябрь » 24 » "ЛОКОМОТИВ" - "УРАГАН" - 4:0. ПІСЛЯМОВА
01:15
"ЛОКОМОТИВ" - "УРАГАН" - 4:0. ПІСЛЯМОВА
Євген РИВКІН, головний тренер "Локомотива":
- Я думаю, треба гру цю розділити на кілька частин. Одна з яких вийшла дуже позитивна, в якій ми реально вирішили результат гри. В іншому - гра була не властива нашій команді. Тому слід її уважно подивитися, розібрати помилки і більше такого не робити. Брак був просто жахливий. Дуже грубі тактичні помилки, які ми давно не допускаємо. Напевно, пов'язано з тим, що товариські матчі - це товариські матчі. А сьогодні був перший офіційний матч і футболісти вийшли на поле повністю заволоділи ініціативою, створили масу моментів, які треба було просто реалізувати і тим самим взяти матч під контроль.

Але позначилося, що "Ураган" грає другу гру в чемпіонаті. Все-таки я ще раз хочу відзначити, що товариський матч, нехай навіть з "Діною" - це товариський матч. Офіційний матч - це все-таки інший стан футболістів і підхід до гри. Тому я схильний пов'язувати помилки, які ми допускали з тим, що це наш перший офіційний матч і перше, повний зал наших уболівальників, по-друге хочеться якомога краще зіграти свій перший домашній матч, тому дуже багато помилок і допускали.

- Чи важко було налаштовувати на гру хлопців, який недавно виграли студентський чемпіонат світу?
- Я думаю, так. Як ви самі розумієте, чемпіонат України, особливо такий, який він зараз іде - це плей-офф. Що б ми не говорили, що б ми не робили - футболістам треба просто увійти в цей ритм і розуміти, що він грає не для себе, а для вболівальників. Для повного залу, який зібрався тут. Я кажу, що повинен пройти якийсь період - два-три матчі, необхідно "вкотитися" в чемпіонат. А потім вже дивитися - якщо ці помилки будуть йти і далі, значить причина в іншому. Поки я нічого драматизувати не схильний, але "Локомотив" показав гру, яка йому не властива. Навіть незважаючи на те, що ми не пропустили. Треба говорити, не те що ми не пропустили, а суперник не забив. Тому що моменти біля наших воріт створювалися, і вони були досить небезпечними.

Євген ІВАНЯК, воротар команди "Локомотив":
- У хлопців було хвилювання в першому матчі чемпіонату, напевно, тому не все виходило. Але хвала нам усім, що у важкі моменти встояли і після цього реалізували та довели гру до переможного рахунку.

- "Ураган" чимось здивував?
- Ми знали, що "Ураган програв свою першу гру і, напевно, було завдання тут як мінімум не програти. Але напередодні гри ми дуже ретельно розібрали суперника на базі, тому ті всі козирі, які вони хотіли сьогодні нам надати, ми "читали" і ліквідували.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Найгірше в грі - це 0:4 для нас. Я вважаю, півтора тайми наша команда виглядала непогано. Пропущений гол - це помилка футболіста. Неодноразово ми про це розмовляли. Розмовляли до гри. Люди не виконують установку, яка була сказана на даний момент і пропускаємо, в принципі нелогічний гол. Не повинен воротар віддавати гольову передачу... Це абсурд якийсь!

Я думаю, що наш воротар, воротар збірної, не повинен пропускати такий другий м'яч. Як він ще п'ятою звідти не вдарив - це було б взагалі цікаво. З 15 метрів щокою і залітає м'яч... Далі - по третьому м'ячу. Є у нас свої награвання. І, що цікаво, на тренуванні у нас вони виходять, а коли треба зібратися, коли треба думати - ми помиляємося в потрібний момент, хоча потрібно було вибити туди, в 25-й ряд і пробувати ще. У нас таких комбінацій - 6, які розраховані на гру вп'ятьох. Після другого м'яча відразу пропущений третій і "попливли".

Знову попливли. Ось це - проблема. Значить будемо робити серйозні висновки. Тому що так "плисти" люди, які програли у вищій лізі не один рік, не повинні. Я вже другу гру кажу "будемо розбиратися", а толку від цього немає. Значить будемо розбирати це по-іншому.

- Вас турбує рівень реалізації?
- Дуже тривожить. Моментів було предостатньо, по гарячих слідах можу сказати. Треба забивати. При рахунку 1:0 було багато моментів. Треба їх було реалізовувати, а ми не реалізуємо. Значить клас наш на даний момент це не дозволяє. Це - проблема.

Олег ЛАНЯК, за інформацією www.mfk-lokomotiv.com.ua.
Просмотров: 546 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz