Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Май » 18 » Логічна нічия
12:38
Логічна нічия
Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Єнакієвець» (Єнакієве) – 3:3 (1:1)

Арбітри: Проць Роман (Дрогобич), Лютий Андрій (Львів)

Голи: Бондар Олександр (5, 22), Танський Віталій (25) – Хурсов Олександр (12), Скорий Віталій (26, 38)

«Кардинал-Рівне»: 1. Дєнюжкін Віталій, 27. Гурко Іван, 8. Танський Віталій, 9. Когут Юрій, 10. Піддубний Сергій, 13. Ситник Дмитро, 19. Фаренюк Артем, 20. Бондар Олександр (кап.), 25. Чернієнко Андрій

Головний тренер: Сергій Піддубний

«Єнакієвець»: 10. Мельник Андрій, 12. Сагайдаченко Олексій, 2. Тіагу, 4. Сільченко Дмитро, 5. Скорий Віталій, 14. Зам’ятін Валерій (кап.), 18. Хурсов Олександр, 22. Доманський Анатолій, 30. Ромаріо, 83. Бетіньо

Головний тренер: Олег Солодовник

Попередження: Піддубний Сергій (19) – Бетіньо (39)

Продовжував програму Кубку ліги матч між «Кардиналом-Рівне» та «Єнакієвцем». Рівняни, які вчора поступилися «Спортлідеру+», з усіх сил намагалися вирвати перемогу в грі проти опонента із міста Єнакієве, але як показала гра, це був матч рівних команд. Логічним підсумком зустрічі стала нічия, яка позбавила підопічних Сергія Піддубного навіть теоретичних шансів на перемогу в турнірі.

Розпочали команди гру дуже обережно. Перший небезпечний момент в грі створили гості, проте Гурко виручив свою команду після потужного удару з дальньої дистанції у виконанні Бетіньо. Відповідь «кардиналівців» не забарилася. Олександр Бондар прицільно пробив з гострого кута, і сфера рикошетом від Тіагу залетіла у ліву «шістку» – 1:0. Далі команди обмінялися небезпечними моментами. Ромаріо чудово приклався до м’яча з дальньої дистанції, однак надійно у рамці воріт господарів зіграв Гурко. В складі господарів блискучу нагоду відзначитись мав Когут, однак Мельник в неймовірному стрибку парирував сферу з правої «шістки», а потім зреагував на добивання впритул у виконанні «дев’ятки» рівнян. Підопічні Олега Солодовника огризнулися в контраатаці. Ромаріо чудовою передачею врозріз вивів на ударну позицію Хурсова, але Гурко врятував свою команду після потужного удару в нижній кут від нападника «Єнакієвця». Гості додали обертів, і на 12-ій хвилині змогли відновити статус-кво. Бетіньо чудово прострілив на дальню стійку, де нестримний Хурсов з другої спроби переграв Гурка – 1:1. Підопічні Сергія Піддубного швидко оговталися, і створили декілька стовідсоткових нагод для взяття воріт. Мельник врятував свою команду після потужного удару з гострого кута у виконанні Бондаря. В наступній атаці капітан рівнян з кутового прострелив на дальню стійку, де Чернієнко вдотик бив у ліву «шістку», але Мельник ціною надзусиль врятував свою команду від пропущеного голу. Ближче до перерви команди обмінялися просто вбивчими моментами. Ромаріо відпасував на Тіагу, і «двійка» гостей зльоту пробивав у ліву «шістку», проте Гурко в неймовірному стрибку витягнув фактично мертвий м’яч. «Кардиналівці» теж відповіли дуже небезпечно: Чернієнко вийшов на рандеву із Мельником, відпасував на дальню стійку, де Когут вдотик пробивав у праву «дев’ятку», однак його удар прийняла на себе хрестовина. Першим на добиванні був Ситник, але гравець молодіжної збірної України вибачив суперника, не зумівши влучити у порожні ворота. Перший тайм завершився за рахунку 1:1.

Другий тайм видався ще цікавішим. Ромаріо від кутового прапорця відпасував на Хурсова, але гарматний удар Олександра у верхній кут прийняла на себе хрестовина. Господарі відповіли не менш гостро. Піддубний прострелив на дальню стійку, де Бондар впритул розстрілював голкіпера, однак Мельник ціною надзусиль врятував свою команду. «Кардиналівці» додали в швидкості, і протягом трьох хвилин двічі засмучували голкіпера «Єнакієвця». Піддубний відпасував на Бондара, і капітан рівнян неймовірним ударом з центру майданчика влучив точнісінько у ліву «дев’ятку» без шансів для воротаря – 2:1. Через дві хвилини Чернієнко з гострого кута відпасував у центр карного майданчика, де Танський вдотик пробив під поперечину – 3:1. Похоронити усі надії опонента міг Когут, але не зміг реалізувати вихід віч-на-віч із Мельником. І саме тоді спрацювало відоме футбольне правило. Дєнюжкін виручив свою команду після підступного удару Зам’ятіна, але голкіпер рівнян був безсилим після добивання Скорого – 3:2. Небезпечними ударами обмінялися Когут та Сільченко, проте на висоті були голкіпери обох команд. Міг забивати той же Когут, але рятівником «Єнакієвця» виступив Хурсов, який вибив сферу з порожніх воріт після удару Юрія. Блискучий шанс оформити хет-трик мав Бондар, замикаючи простріл з кутового, але удар Олександра Бондаря прийняла на себе стійка воріт. Інтрига загострювалася з кожною секундою. «Єнакієвець» зумів перехопити ініціативу на майданчику, і відчайдушно кинувся відіграватися. Двічі рівнян рятував Дєнюжкін після небезпечних ударів у виконанні Тіагу та Хурсова. І все-таки підопічним Олега Солодовника вдалося вирвати нічию в цій зустрічі. Сільченко прострілив на дальню стійку, і Скорий в боротьбі біля воріт «кардиналівців» виявився найпроворнішим, і переправив сферу у сітку воріт – 3:3. Гості могли вирвати перемогу, однак Сільченко не зумів реалізувати вихід на рандеву із Дєнюжкіним.

Підсумковий рахунок 3:3 цілком справедливий. Обидві команди не награли на перемогу, і нічийний результат є цілком логічним.

Завтра відбудеться вирішальний матч Кубку ліги. «Спортлідер+» та «Єнакієвець» в очному двобої визначать ім’я переможця цього турніру. Матч розпочнеться о 13:00 в спорткомплексі ХНУ. Просимо прийти і підтримати улюблену команду!

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/5213.html

Просмотров: 512 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz