Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 8 » Лисенчук: Загальна перемога не приносить радості
23:45
Лисенчук: Загальна перемога не приносить радості
Головний тренер збірної України Геннадій Лисенчук про поразку від румун (1:4).

«Харків підтвердив реноме щасливого для нас міста, − каже Геннадій Анатолійович. − Але це той випадок, коли загальна перемога не приносить радості. Хлопці сидять похнюплені, відчуття того, що вони виконали місію й пробилися в фінальну частину чемпіонату світу, не перекриває розчарування від сьогоднішньої поразки.

На жаль, за гарячої підтримки харківського вболівальника, перед очима численних журналістів нам не вдалося показати всього, на що команда здатна. На це були як об’єктивні, так і суб’єктивні причини. Зокрема, керівництво Екстра-ліги не зважило на інтереси збірної, призначивши на третє квітня гру львівської «Енергії», після якого нам довелося відновлювати функціональний стан гравців.

На відміну поєдинку в Тиргу-Муреш, нам не вдалося віднайти протиотруту від гри суперника з п’ятим польовим гравцем. У румунів сьогодні виходило майже все, нам же кожний пропущений гол додавав нервозності. Добре все, що добре закінчується. Цей матч став нам хорошим уроком, ми маємо зробити висновки, щоб не повторити помилок у Таїланді. Перемагати ми вміємо, що довели в першій зустрічі плей-офф. Із цими думками й готуватимемося до фінального турніру».

http://ffu.org.ua

Просмотров: 474 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz