Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Декабрь » 1 » Лисенчук: прагнули продивитися найближчий резерв
12:13
Лисенчук: прагнули продивитися найближчий резерв

Збірна України з футзалу провела перший тренувальний збір у рамках підготовки до фінального турнірну чемпіонату Європи. Його підсумки після повернення з Румунії прокоментував головний тренер «синьо-жовтих» Геннадій Лисенчук.

Результат − не головне

Наша національна команда провела два товариські матчі з румунськими суперниками. У першій зустрічі українці перемогли − 7:5, у другій поступилися − 1:2. «Звичайно, перед кожною грою ми налаштовували хлопців тільки на перемогу, однак результат у цих матчах не був головним. Ми прагнули продивитися найближчий резерв збірної в умовах, що, так би мовити, наближені до бойових. І ця мета − виконана», − зазначив наставник.

Експериментальний склад

До Румунії Геннадій Лисенчук возив експериментальний склад, оскільки шестеро кандидатів до збірної з львівського «Тайма» в цей час відстоювали честь країни в еліт-раунді Кубку УЄФА (наш чемпіон посів друге місце у квартеті, пропустивши вперед тільки чинного володаря найголовнішого клубного трофея Старого Світу − іспанський «Інтерв’ю»). Враження від карпатського збору дозволили керівництву збірної остаточно визначитися з попереднім заявочним списком на Євро-2010. Цей документ найближчими днями буде відправлений до УЄФА.

Зухвалий дебютант

«Для себе ми зробили необхідні висновки щодо кола кандидатів, − каже Геннадій Анатолійович. − Однак жодному з гравців ніяких авансів не давали. Протягом часу, що залишився до європейського фіналу, вони працюватимуть над індивідуальними завданнями в клубах». Щоправда, одного виконавця Лисенчук усе ж вирізнив − Михайла Волянюка зі львівського «Кардинала». 20-річний дебютант національної команди відзначився голом у першому ж матчі за неї.

Останній збір − в Ужгороді

Завершальний підготовчий етап до Євро-2010 збірна проведе на початку нового року. «Одразу по завершенні запланованого на 4 січня туру чемпіонату України ми вирушимо до Ужгорода, де на нас чекає тижневий збір, − ділиться планами головний тренер. − Можливо, проведемо одну-дві товариські зустрічі з білорусами, й за кілька днів до початку турніру переберемося до Дебрецена, де 21 січня стартуємо матчем із командою Бельгії».

Чотири по три

Уперше в історії проведення чемпіонатів Європи коло учасників фінального турніру розширене з восьми до 12 команд, розбитих на чотири тріо. Українська збірна потрапила до групи В із бельгійцями та італійцями (матч проти Скуадри Адзурри − 23.01). Групу А склали Угорщина, Чехія й Азербайджан; групу С − Росія, Сербія та Словенія; групу D − Іспанія, Португалія, Білорусь. До чвертьфіналів виходять по дві найкращі команди з кожної групи. Чемпіон Старого Світу визначиться 30 січня 2010 року.

ffu.org.ua

Просмотров: 785 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz