Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 19 » Кубок України: третя спроба Титан-Зорі виявилася невдалою
22:50
Кубок України: третя спроба Титан-Зорі виявилася невдалою

До цього кубкового матчу покровська команда вже двічі в цьому сезоні встигнула побувати у Києві, причому поїхала зі щитом, як після матчу з «Київ-НПУ», так і після зустрічі з «Епіцентром К3». Це говорило саме на користь гостей. Крім того, господарі не могли розраховувати на свого лідера і капітана Дмитра Шувалова, який захворів. І взагалі, у сьогоднішній грі в обоймі Олега Лук’яненка було лише 7 польових гравців.

«ХІТ» в першому таймі дуже обережно ставився до своїх моментів. В дебюті зустрічі Андрій Борсук наважився на дальній удар і влучив у кут. За 4 хвилини він же знову пробив з трохи ближчої відстані, але Валерій Чичикал відбив м’яч у стійку, від якої він полетів за межі поля. Все той же Андрій Борсук виконав кутовий з розрахунку на удачу і вона до нього обернулася лицем. Такий собі потужний удар-простріл влучив у ногу голкіперу і влетів у ворота.

Більше нічого особливого за перші 10 хвилин не було, тож кияни з трьох моментів реалізували два. Гості позначили свою присутність на полі якраз на екваторі, коли Валентин Сопільняк завдав неточного удару з гострого кута – це натяк на момент, не більше.

Маючи перевагу у два голи представники столиці відійшли у захист і вміло руйнували атаки суперника, а самі вичікували моменти для контратак, які рідко завершувалися ударами.

Коротко, грали по результату. За 29 секунд до кінця покровчани сам собі привезли проблеми. З центра поля пішов другий пас воротарю І досвідчений Чичикало не ловив м’яч, але він таки котився у ворота і довелося його зупиняти на лінії. Кияни подарунок у вигляді вільного удару втілити у забитий гол не змогли.

У другому таймі цікавих атак стало більше, але гострота йшла переважно від киян. Наприклад, Ігор Борсук зряче бив головою у дальній кут з 3-х метрів, але трохи не влучив. А от на 28-й хвилині Павло Химяк у сольному проході забив красивий гол. Павло обіграв пару захисників і з меж штрафного вгатив м’яч під поперечину – претендент на гол дня.

Відповів Химяку Валерій Погосов, який теж обіграв двох опонентів, але з дуги пробив повз ворота. За хвилину після цього Химяк знову повторив свій сольний прохід і знову двоє обіграні, але Павло вже тягнувся до м’яча, тож удар вийшов не сильним і воротар зміг його відбити. Таку собі трихвилинку активності Химяк завершив ще одним голом.

Артем Іллічов пройшов лівим флангом і під його удар-простріл Химяк підставив голову, з метра забивши свій другий гол. Покровчанами миттєво вдалося відіграти цей гол. Зі штрафного відкотили м’яч на Сопільняка, а той його обробив і з 8-ми метрів відправив під поперечину. Валентина просто таки загубили захисники, чого в сьогоднішньому матчу у киян майже не траплялося.

За 2.57 до кінця Віталій Білоус вийшов п’ятим польовим, але за хвилину це завершилося перехопленням в центрі поля і виходом Ігоря Борсука на побачення з порожніми воротами – 5:1.

З третьої спроби «Титан-Зорю» таки зупинили в Києві. «ХІТ» проходить в 1/16 фіналу і демонструє, що міг би в цьому сезоні спробувати свої сили і в першій лізі.

«ХІТ» (Київ) – «Титан-Зоря» (смт. Покровське) 5:1 (2:0)

«Хіт»: Олександр Поліщук – Ігор Борсук (к), Андрій Борсук, Максим Назаренко, Дмитро Медвідь – Олександр Магда, Артем Іллічов, Павло Химяк. Запас: Дмитро Шульга (в), Тренер: Олег Лук’яненко

«Титан-Зоря»: Валерій Чичикало – Віталій Білоус, Костянтин Андрєєв, Валентин Сопільняк, Едгар Каграманян – Микола Чорний, Олександр Кримов, Валерій Погосов, Максим Лінник - Андрій Петренко (к). Запас: Андрій Павленко (в), Владислав Яценко.
Тренер: Олександр Юзик

Арбітри: Микола Подранний (Житомир), Віктор Самков (Рівне)

Голи: Андрій Борсук, 3, 7, Павло Химяк, 28, 31, Ігор Борсук, 39 - Валентин Сопільняк, 31.

Попередження: Андрій Борсук, 34 - Микола Чорний, 8, Едгар Каграманян, 19

Андрій Гулій

ИСТОЧНИК:http://futsal-amator.com.ua/ukraine/chempionat_pervaya_liga/tretya_sproba_titan-zori_.php

Просмотров: 411 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz