Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Август » 16 » "Кубок Львівщини-2012". День перший
10:32
"Кубок Львівщини-2012". День перший
Відстежуйте у нас на сайті результати сьогоднішшніх матчів

15 серпня – груповий турнір

11.00    АК «Лемберг» ( Україна ) – БТС «Рекорд» ( Польща ) 1:4

Львівська команда гідно протрималася у першому таймі. Цей відрізок гри закінчився з рахунком 1:1. Після перерви "Рекорд" зумів перевагу у класі матеріалізувати у забиті голи. Варто відзначити, що за "Лемберг" зіграв "енергетик" Якунін. Він виходив на паркет разом з Вацяком, Хавером та Хромовим. Саме цей квартет створив полякам найбільше проблем.

"Лемберг": Хомин, Янч – Ніколишин, Голомага, Слобода, Якунін, Бордун, Майорчак, Вацяк, Хавер, Хромов, Зинич, Недопта, Сорочич, Калуцький

"Рекорд": Куровки – Шимура, Шлапа, Марек, Лисонь, Ментель, Полашек, Яновськи, Бубек, Влох, Мачура, Йошка, Заштревич, Дура, Вашка

Голи: Майорчак, 20 – Яновськи, 16. Полашек, 27. Бубек, 34. Шлапа, 40.

 

13.00    МФК «Іберія Стар» ( Грузія ) – МФК «Кардинал» ( Україна )

"Кардинал" був близьким до перемоги. Бондар відзначився уже на першій хвилині матчу. Втім, "Іберія" ще у першому таймі спершу зрівняла рахунок, а потім і вийшла уперед - 2:1. Ще два гол грузини забили наприкінці матчу.

"Іберія Стар": Селіо, Акопов, Джамбурія – Ромаріо, Дзабірадзе, Джварашвілі, Роні, Бето, Лусіо, Аугусто, Бруно Мело

"Кардинал-Рівне": Дєнюжкін, Вороблевський – Фаренюк, Дармовіс, Танський, Когут, Піддубний, Ситник, Паршиков, Басич, О. Бондар, Чуднов, Чернієнко.

Голи: Бруно Мело, 4, 39. Аугусто, 13, 40. – Бондар, 1

15.00    СК «ЕНЕРГІЯ» ( Україна ) – «Вісла Кракбет» ( Польща ) 6:3 (5:1)

«Енергія» «Віслу Каркбет» перемогла легко і не вимушено. Чемпіони України вдало комбінували та віддавали ефектні паси. Так само не вимушено вони припускалися помилок і в обороні, тому Владиславу Лисенку доводилося часто демонструвати власну майстерність.

У цьому матчі відбувся дебют Павла Пічкурова. Новобранець «Енергії» був достатньо активним і… схвильованим. Вочевидь, через хвилювання він інколи грішив браком. Саме участь в таких турнірах повинна допомогти Павлу позбутися емоцій, які заважають в грі.  

Зі стартових хвилин матчу на паркеті у першій четвірці з’явився Максим Павленко. Ще близько місяця тому він переніс операцію. Кращий бомбардир минулого сезону відкрив рахунок у матчі. Зробив він це на 2-й хвилині. Гольову феєрію уболівальники побачили на 10-й хвилині першого тайму. Спершу відзначився Струк, потім поляки зусиллями Чеха відквитали один гол. Третє взяття воріт на екваторі першого періоду було заслугою Бондаря. Наприкінці тайму по голу забили Овсянніков та Тригубець. 5:1 – за такого рахунку команди пішли на перерву.

Після перерви «Енергія» заспокоїлася і спробувала перевести гру у спокійне русло.  На 26-й хвилині Струк оформив дубль. У складі «Вісла Кракбет» дубль упродовж 28-ї хвилини оформив Патер. Більше голів у цьому матчі не було.

«Енергія»: Лисенко, Ільків, Кардаш – Чепорнюк, Струк, Коваль, Рогачов, Пічкуров, Легчанов, Тригубець, Макаєв, Овсянніков, Д. Бондар

«Вісла Кракбет»: Наврат, Дворжецьки, Ласик – Мірга, Деспотович, Чех, Куся, Вахула, Задорожний, Келпінський, Моровськи, Патек, Кулик.

Голи: Павленко,2. Струк, 10, 26. Бондар, 10. Овсянніков, 17. Тригубець, 20.– Чех, 10. Патер, 28,28.

16.30    Відкриття турніру

17.15    МФК «Газпром-ЮГРА» ( Росія ) – ФК ЛТК ( Україна ) 4:2

ЛТК - команда з характером. Але для перемоги над класом цього інколи замало. Ось і у матчі із достатньо не прсотим суперником "Газпром-Югра", підопічним Романа Ковальчика не вдалося добитися прийнятного результату. Хоча луганська команда залишила по собі приємні враження.

"Газпром-Югра": Купатадзе, Шевченко, Бруно - Катата, Копєйкін, Лисков, Едер Ліма, Фернандо, Костигін, Робіньо, Жданов, Чишкала, Гончаров, Чістополов, Ніязов, Асадов

ЛТК: 21.Савенко, 26.Пітуля – Свірідов, 3.Литвинов, 4.Разуванов, 7.Кадомцев, 8.Кузь, 9.Бессалов, 10.Рось, 14.Стрілець, 25.Іванов

Голи: Едер Ліма, 2. Чистополов, 7,21. Фернандо, 40. – Іванов, 25. Шпигарь, 33.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/542-kubok-lvivschyny-2012-den-pershyj.html

Просмотров: 423 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz