Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Август » 17 » "Кубок Львівщини-2011". День перший: «армійські» будні «Енергії»
13:47
"Кубок Львівщини-2011". День перший: «армійські» будні «Енергії»
У стартовий день Кубка Львівщини-2011 несподіванок не бракувало, а справжньою окрасою став матч «Енергії» із ЦСКА.

«Енергія» (Львів, Україна) - ЦСКА (Москва, Росія) - 1:5

Голи: Чепорнюк (39) - Азізов (4), Кардінал (8), Діваней (22), Кардінал (25), Азізов (35)    

Почнемо з кінця, тобто із останнього матчу першого ігрового дня Кубка Львівщини-2011. «Енергія» програла… «Зелено-білі» регулярно грішили на майданчику браком. А такий грізний суперник, як ЦСКА такого не пробачає. «Армійці» уже готові стати однією із домінуючих сил у Європі. Керівництво клубу не дарма запросило досвідченого наставника Пауло Тавареш та відомих виконавців - Рікардіньо, Кардінала та Діванеі. Хлопці, затрачені на них гроші, відпрацьовують сповна. І дуже добре, що ми змогли наочно побачити різницю у класі наших гравців і московських. Побільше б таких ігор проводила «Енергія», тобі б команда прогресувала семимильними кроками. А варячись у соку чемпіонату України досягнути рівня європейської еліти важкувато. Тож, нам доводиться констатувати – підопічні Станіслава Гончаренка побачили, до чого їм варто прагнути. «Армійці» запам’яталися своєю мобільністю, не стандартністю та, звісно, індивідуальною майстерністю. «Зелено-білі» у цій грі не виглядали спостерігачами. Вони теж продукували моменти, але цього замало, потрібна реалізація. Голи ви зможете побачити у нас на сайті, тож їх описом вас не втомлюватиму.

«Гіті Пасанд» ( Ісфахан ,Іран) -  «ЛТК» (Луганськ ,Україна) - 4:4

Голи: Вандісад-2, Юсефі, Кешаварс - Смоловик, Шурак, Розуванов, Бессалов

«Гіті Пасанд», за оцінками фахівців, входив до когорти команд, які здатні дійти до фіналу турніру. У цьому колективі усі гравці без винятку мають досвід виступів за національну команду, десь 8 діючих збірників. Погодьтесь, після такої характеристики ЛТК можна було би пошкодувати. Але луганчани цього не потребують, вони є боєздатним колективом, який завжди готовий припіднести сюрприз. Так сталося і цього разу. Особливо вдалася команді Романа Ковальчика гра уп’ятьох. ЛТК міг навіть виграти, але на останніх секундах «Гіті Пасанд» врятувала поперечина.    

«Газпром Югра» (Югорськ, Росія) – «Рекорд» (Бельсько-Бяла, Польща) - 4:5

Голи: Фернандо (20), Ліма (29,40), Робіньо(39) -  Войташ (5), Дура (9,15,37), Будняк (11)

Спорт не пробачає зверхності. Футзалісти «Газпром Югра» явно недооцінили «Рекорд». Поляки хоч і суттєво поступалися супернику в організації гри та тактичних схемах, протиставили росіянам волю до перемоги та максимальну зібраність. Саме тому у першому таймі «Рекорд» перемагав з рахунком 4:0. Справжня сенсація. Росіяни запізно взялися до справи і не зуміли врятувати гру.

«Кардинал-Рівне» (Рівне, Україна) - «Іберія-Стар» (Тбілісі, Грузія)  - 3:6 (3:5)

Голи: Волянюк, Бондар (2) – Луїс (2), Роніньо, Мело (2), Ромаріо

«Іберія-Стар» задіяла рівно стільки ресурсів, скільки було потрібно задля перемоги. Грузини повівши у рахунку, дозволили супернику показати свою силу. Але різниця у класі була помітною, і компенсувати її лише характером було важко. Звідси, і закономірна перемога команди Олега Солодовника.





Просмотров: 573 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz