Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Август » 18 » Кубок Львівщини-2011. День другий: незначна сатисфакція «Енергії»
13:53
Кубок Львівщини-2011. День другий: незначна сатисфакція «Енергії»
Львівська футзальна «Енергія» в другий день відкритого Кубка Львівщини здолала луганський ЛТК. Підсумковий рахунок зустрічі 3:1. Таким чином «енергетики» реабілітувалися перед уболівальниками за розгромну поразку у перший день змагань від московського ЦСКА.


Кубок Львівщини - 2011
Група А

«Енергія»  –  ЛТК 3:1
Голи: Якунін, Рогачов, Бондар - Стрілець

Із перших хвилин гри «Енергія» захопила ініціативу. ЛТК побудував гру на контратаках. Але сумувати стражу воріт «зелено-білих» Владиславу Лисенку луганські телефоністи не дозволяли. Втім, господарі свої моменти реалізували, а гостям цього зробити не вдалося. У першому таймі «енергетики» забили двічі – спершу відзначився Сергій Якунін, а потім Дмитро Бондар. Якунін також відзначився не спортивною поведінкою. Штовханина виникла після грубої гри Артема Рося. У підсумку сутички «енергетик» отримав червону картку. Після перерви третій гол у ворота ЛТК забив Євген Рогачов – 3:0. Луганчани за 12 хвилин до кінця матчу випустили п’ятого польового гравця. Це їм допомогло відквитати  один гол.  Отож, 3:1 на користь «Енергії».

«Гіті Пасанд»  – ЦСКА   4:4
Голи: Вандісад (2), Зухмаїк, Кешаварз – Діваней(2), Азізов(2)

Вдруге поспіль «Гіті Пасанд» на нашому турнірі завершує матч з рахунком 4:4. В обох іграх команда із Ірану здобувала перевагу в рахунку, а на останніх хвилинах дозволяла супернику зрівняти рахунок. «Гіті Пасанд» грав другим номером, тим не менш, створив чимало проблем «армійцям». Зрівняли рахунок росіяни на останній хвилині матчу. Заключні майже три хвилини гри ЦСКА грав із п’ятим польовим гравцем.

Взагалі-то, дуже закручена ситуація в групі А. ЛТК спершу грає внічию із «Гіті Пасандом», а потім програє «Енергії». ЦСКА розгромно перемагає львів’ян, а потім грає внічию із іранцями. Тож, усе вирішиться завтра. В «Енергії» є нагода по-справжньому реабілітуватися в очах уболівальників за невдачу на старті змагань.

Група Б

«Рекорд» – «Кардинал-Рівне» - 2:0
Голи: Лисон (25, 40)

Продовжує дивувати польський «Рекорд». Учора ця команда обіграла «Газпром-Югра», а сьогодні розправилася над «Кардинал-Рівне». Програючи з рахунком 1:0, українці кинулися на штурм воріт суперника із п’ятим польовим гравцем. Але і це не допомогло. На останній хвилині Лисон поцілив у порожні ворота і, таким чином, поставив крапку у матчі.     

«Газпром-Югра»  – «Іберія –Стар» 6:6
Голи: Робіньо (27), Ліма (28), Робіньо (29), Копєйкін (31, пен), Ліма (38), Копєйкін (40) - Бетіньо (9), Рондіньо (12), Ромаріо (14), Ромаріо (15), Мело (17), Ромаріо (33)

«Газпром-Югра» довго запрягає, а коли уже це зробить, команду важко зупинити. Впродовж 17-ти хвилин матчу росіяни пропустили п’ять «сухих» голів. Після перерви «газовики» взялися до роботи, але часу їм забракло. У підсумку лише нічия.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/120-kubok-lvivschyny-2011-den-drugyj-onovljuetsja.html




Просмотров: 504 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz