Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Ноябрь » 9 » Кожен повинен займатися своєю роботою
14:50
Кожен повинен займатися своєю роботою

Суддівські скандали в українському спорті виникають з такою ж регулярністю, як наші політики роблять резонансні заяви. Чи не після кожного футбольного, футзального чи якогось іншого командно-ігрового виду спорту, в якому зустрічаються лідери змагань, якась із сторін нарікає на арбітрів. Як правило, нарікають переможені. Саме на тему арбітражу мені б і хотілося висловити свою думку в першому блозі на turnir.com.ua.

Найперше, я твердо переконаний: будь-який спортсмен не має права під час матчу сперечатися з арбітрами. На полі повинна бути ігрова дисципліна. Кожен футболіст має контракт з клубом, в жодному пункті угоди не написано,що гравець має право демонстративно показувати своє невдоволення діями арбітрів. Якщо футболіст помиляється, не влучає у ворота з декількох метрів, рефері ж не вибігає на поле та не каже гравцю, що той не вміє грати. А ось коли судді помиляються, то прибігають усі гравці та починають в один голос кричати, що арбітри не вміють судити.

Як приклад, останні два матчі "Тайму", які наша команда провела на дуже низькому рівні, хоч і здобула перемоги. Впродовж цих двох ігор виникали величезні претензії до арбітрів з боку команд суперників.

Але ж, панове, ви мали величезну купу гольових моментів біля воріт "Тайму" (в майбутньому такого не буде, бо, впевнений, висновки наша команда уже зробила), змарнували усі, а в поразках винуватите арбітрів! З себе потрібно запитати насамперед.

Коли кожен з нас буде займатися своїми справами на полі, то не буде в нас конфліктних ситуацій. Існують Контрольно-дисциплінарні комітети, суддівські комітети, інспектори, які дадуть певну оцінку діям арбітрів.

В жодному разі не хочу, аби ви подумали, що я захищаю суддів, вони і самі себе захистять, коли буде потрібно. Очевидно, наші судді не досконалі, припускаються помилок, але не футзалістів це справа, повчати їх. Цим повинна займатися Асоціація.

А коли частіше проводитимуться семінари для арбітрів, обмін досвідом з іноземними колегами, тоді й буде прогрес у діях суддів, підвищення їх кваліфікації. Це справа часу, я в цьому впевнений.


Просмотров: 752 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz