Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 28 » Ковальчик: «Буде два різних стилі»
01:04
Ковальчик: «Буде два різних стилі»
Коментарі тренера збірної Романа Ковальчика і гравця Валерія Легчанова після першого тренування на базі у Конча-Заспі.

 - Як проходить підготовка до чемпіонату Європи?

- Досить таки непогано пройшло перше тренування. Хлопці дуже зосереджені, адже вони знають, що їх чекає, працюють на всі сто відсотків. Звісно, що ми не даємо максимальні навантаження. Помірні навантаження, все розраховано так, щоб їх максимально підвести до гри із Словенією. Відпрацьовуємо стандартні моменти, аути, кутові, також багато награємо 5 в 4 - все, що нам може бути потрібне у грі із Словенією. Всі розуміють, що це буде ключова гра. Від неї будемо відштовхуватись. Від неї буде відштовхуватись і збірна Словенії, тому що явний фаворит в групі це збірна Іспанії.kovalchyk

 - Як Ви можете оцінити шанси?

- Досить таки непогані шанси. В нас непогане жеребкування, це хлопці розуміють. Головне, щоб серйозно до цього підійшли, щоб до останньої краплини поту зрозуміли, щоб ніхто не дав слабинки. Все-таки грати у Загребі із командою Словенії – це те саме, що грати у них вдома. Буде дуже хороша підтримка, як додатковий стимул для збірної Словенії. Це ще один із аспектів, через який нам буде важко грати. Стараємось всі моменти переглянути, стандарти, ігрові епізоди, дуже скурпульозно все збираємо, щоб на чомусь не проколотись. Аналізуємо гру, у якому ракурсі вона може піти, на чому більший акцент зробити, стараємось, щоб хлопці це зрозуміли. Головне достукатись до них. По першому тренуванню мені здається, що у нас все вдається.

 - Який настрій в команді, те що гравці зібрані із різних команд, не впливає на зіграність?

- Перш за все, ми завжди мріяли, щоб в нас були зіграні четвірки. Щоб збірна формувалась із двох чи трьох команд. На даному етапі все це є. У нас є одна сильна четвірка і хлопці на заміну із різних клубів були. Зараз так сталось, що у нас фактично люди із двох клубів. Шість гравців із «Енергії», а шість з воротарем із «Локомотиву». Дві ведучі команди, і двоє кращих гравців із «Урагану» та «Єнакієвця». Вже зібрали все, буде і зіграність, і два інакших стилі. Спрогнозувати, яка четвірка буде більше на полі, може показати лише сама гра. У нас є багато ниточок, щоб передьоргувати гру. Сподіваємось, що ми це все відчуємо, хлопці зрозуміють, що потрібно їм робити на полі.

 

- Коли буде визначений остаточний склад збірної?

- Я думаю ми вже визначились. Але це ще тренування. Всяке може бути. Може бути травма, що хочеш може статись. Бачите, яка погода надворі. Прогнозувати не варто, а помилитись не хочеться. Тому ми оголосимо склад в останній день. Стараємось не помилитись.

 

- Чому не відпрацьовували стандартні моменти: пенальті, дабл-пенальті?

- Завтра будемо відпрацьовувати. Це лише перше тренування, хлопці тільки приїхали.

 

- Чи може виникнути проблема через те, що тут такий паркет, а в Хорватії будете грати на зовсім іншому покритті?

- В нас тренувальний процес побудований так, що ми тут відпрацюємо, доведемо команду до спільного знаменника. А в Хорватії буде зовсім інший етап підготовки до першої гри із Словенією.

 

Валерій Легчанов: "Україна має довести, що достойна перемагати"

 

- Які шанси у збірної на чемпіонаті Європи?

- Шанси великі. Дивитись в майбутнє з надією. Все буде вирішуватись у першій грі із Словенією.

 

- Можна сказати, що перший матч – це ваш вирішальний бій?

- Ні. Завдання у нас максимальні. Мінімум - півфінал, і треба завоювати медалі. Але щоб це було зробити легше, потрібно вигравати у словенців. Загалом всі хлопці горять бажанням довести, що Україна достойна перемагати.

 

Це добре, що перший матч зіграєте із словенцями?

- Це просто завдяки рейтингу. Так було і минулого разу на єврочемпіонаті. Команда, яка має найвищий рейтинг проводить перший і третій поєдинок. Але впринципі добре, що ми граємо перший матч із словенцями.

 

- Перемога у Азербайджані дала якоїсь психологічної стійкості?

- Так, перемога однозначно додала впевненості перед чемпіонатом.

 

Володимир Крупчук

ИСТОЧНИК: http://www.extra-liga.org.ua/futsal/579-1
Просмотров: 507 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz