Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Апрель » 18 » Колись це мало статися»
19:59
Колись це мало статися»
Написати те, що дербі вдалося на славу – не написати нічого. Матчі між «Енергією» та «Таймом» у цьому сезоні завжди відповідають своєму статусу та проходять на високому рівні. Перший матч між цими командами у так званій фінальній «пульці» не став винятком. «Енергія» увійшла в історію як перша команда, що зуміла у цьому сезоні зупинити «машину» Станіслава Гончаренка – 4:3. Героєм зустрічі став «енергетик» Михайло Романов, який у воротах «Тайму» розписався тричі…Вочевидь, таки «енергетики» розігралися і зараз знаходять на піку своєї форми.

Діючий чемпіон України, львівський «Тайм», настільки впевнено крокував до другого поспіль чемпіонства, що зупинити їхній хід не могла жодна із команд аж 23 (!) матчі. Утім, будь-яка серія рано чи пізно завершується. «Енергетики», які поступились у трьох попередніх матчах з різницею лише в один м’яч, таки зуміли нарешті перемогти і зробити ще один крок до бронзових медалей. Поєдинок «Енергія» - «Тайм» для підопічних Миколи Сича – один із найкращих у сезоні, а, можливо, і найкращий. Саме у ньому можна було побачити взаєморозуміння та непогану гру двох четвірок, різноманітність дій в атаці, прекрасну гру у захисті, надійні дії воротаря Володимира Кардаша та, погодьтеся, фортуну. Все-таки ляп Владислава Лисенка у другому таймі коштував його команді дуже дорого, адже цей момент був ключовим у другому таймі. До цього ще й можна додати кураж Михайла Романова, який тричі пробив одного з кращих воротарів України. Усе це в сукупності і принесло бажаний результат номінальним господарям.

«Таймівці» у цьому матчі також діяли непогано, однак, як скаже після гри головний тренер «Тайму» Станіслав Гончаренко, невже мою команду могла погубити дитяча помилка Лисенка?.. А цього для «таймівців» усе складалося доволі непогано. Денис Овсянніков двічі у першому таймі виводив свою команду вперед. Екс-«енергетик» міг забити і третій гол, однак, пробиваючи по воротах, влучив в обличчя Кардаша. Попри пропущені голи, Володимир у цьому матчі діяв доволі впевнено. Утім, в «Енергії» цього дня виявився свій герой. На кожен влучний удар Овсяннікова відповідав Романов. На гол ще одного колишнього гравця «Енергії» Кондратюка у відповідь був удар Рогачова та курйоз Лисенка після рикошету від Легчанова. Якщо пригадати матч України – Бельгія на нещодавньому чемпіонаті Європи, то Влад пропустив щось побідне у першому таймі.

Такого від досвідченого воротаря не очікував ніхто. Склалося враження, що ця помилка додала сил гравцям «Енергії», і відняла їх у гравців «Тайму». Підтвердилося ці слова тоді, коли Кардаш через увесь майданчик запустив «сферу» на Романова, який, вийшовши сам на сам, підсік м’яч над Лисенком – 4:3 – «Енергія» вперше у сезоні вийшла вперед у поєдинках із «Таймом». Тайм-аут Станіслава Гончаренка і вихід на майданчик воротаря-мотали – нікого не здивував. Утім, «енергетики» достойно стояли у захисті. Навіть Романов міг оформити покер і зняти усі питання про переможця матчу.

Михайло перехопив передачу партнера, пішов обігрувати Чепорнюка, а той відверто «зрубав» «енергетика». Червону картку для Сергія судді побоялися дати – лише гірчичник. А порушення правил могло трактуватися як фол останньої надії. Утім, цей епізод забудуть. У порівнянні з перемогою «Енергії» над «Таймом» він нічого не вартий. Його забудуть, а таку перемогу пам’ятатимуть довго. Вона стане історичною…

Львів. ПС «Галичина». 500 глядачів
«Енергія» (Львів) – «Тайм» (Львів) – 4:3 (1:2)
Арбітри: В. Олійник (Київ), О. Король (Донецьк)

Голи: Романов, 16, 22, 32, Рогачов, 30 – Овсянніков, 12, 17, Кондратюк, 27
Попередження: Якунін, 26, Чепорнюк, 35

"Енергія": Кардаш - Романов, Ільницький, Іванов, Петрушин - Струк, Задорожний, Федюк, Рогачов

"Тайм": Лисенко - Павленко, О. Бондар, Чепорнюк, Макаєв - Легчанов, Якінунін, Овсянніков, Кондратюк - Д. Бондар

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1466
Просмотров: 722 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz