Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Январь » 30 » Коли головне - результат. «Енергія» перемогла «Кардинал»
20:21
Коли головне - результат. «Енергія» перемогла «Кардинал»
Львівська футзальна «Енергія» у не видовищному протистоянні обіграла «Кардинал-Рівне» - 1:0.

Єдиною кадровою проблемою «Енергії» у цьому матчі був Денис Овсянніков. Він пропустив матч із «Кардиналом» через застуду. Знову не потрапив у заявку на гру Сергій Тригубець. Як виявилося, тренерський штаб «зелено-білих» не розраховує на цього виконавця. І сьогодні були завершені останні формальності з припинення співпраці за обопільною згодою сторін. Як зізнався після матчу Сергій Піддубний, наступним клубом Тригубця буде «Кардинал». Сьогодні ж футзаліст за грою тепер уже колишньої команди і теперішньої спостерігав із трибун.      

Рамку воріт «Енергії» захищав Кардаш. І варто віддати йому належне, відіграв він на достойному рівні.

Стосовно самого матчу, то «Кардинал» його провів за таким же сценарієм, що і попередню гру проти «Урагану». У невидовищній боротьбі рівняни двічі поступилися з рахунком 1:0. Хоча початок протистояння у Львові був багатообіцяючим. «Кардинал» відразу  ж кинувся в атаку, на вістрі якої був Олександр Бондар. Кардаш із випадом гостей впорався. Настирливим сьогодні був Коваль. Він неодноразово намагався загострити ситуацію поблизу воріт Гурка. Після одного з ударів Сергія воротар «Кардиналу» відбив м’яч ногами. Міг відзначитися Чепорнюк. Дмитро Бондар при розіграші кутового віддав йому пас, Чепорнюк пробив поруч зі штангою, але Гурко встиг підставити руку. А ось на 14-й хвилині «Кардинал» таки пропустив. З пасу Макаєва забив Коваль – 1:0.

Згодом Павленко припустився помилки поблизу центру майданчика. Його обікрав Маринюк, на щастя, Кардаш зумів нейтралізувати і цей небезпечний випад гостей. Відразу по тому Павленка замінив Рогачов. Максим повернувся в гру тільки після перерви. На останній хвилині першої половини матчу м’яч перехопив Коваль, вони удвох із Макаєвом мчали до воріт рівнян, удар готувався завдати Ільдар, але як слід прикластися йому до м’яча завадив хтось із оборонців «Карлиналу». На цьому перший тайм було завершено.

На початку другого тайму Маринюк завдав потужного удару, після якого м’яч лизнув поперечину і вилетів на кутовий. Згодом, усе той же Маринюк не зумів  у вигідній позиції добити м’яч у сітку воріт «Енергії». З-поміж львів’ян на вістрі атаки відзначався Макаєв. Спершу він класно пробив злету, а потім не скористався пасом Бондаря (замешкався і втратив нагоду для пробиття по воротам). Хорошим пасом Якуніна не скористався Рогачов. Когут виходив віч-на-віч із Кардашем, але страж воріт «Енергії» знову не схибив.                   

За три хвилини до кінця матчу «Кардинал» пішов в атаку із п’ятим польовим гравцем. І цей тактичний хід результату не дав. Рівняни у більшості не змогли особливо загострити гру. Лише на останніх секундах їм вдалося це зробити, коли відчайдушну атаку гостей ударом завершив Танський. М’яч поцілив Кардашу в груди, відразу по тому пролунала фінальна сирена.   

Найкращим гравцем матчу у складі «Енергії» був визнаний Володимир Кардаш. А в «Кардиналі» - Віталій Танський.

Екстра-ліга 15 тур
«Енергія» (Львів) - «Кардинал-Рівне» – 1:0 (1:0)
Львів 30.01.2013

Голи: Коваль (14)

Попередження: Піддубний (31), Паршиков (33).

«Енергія»: Кардаш - Якунін, Струк, Павленко, Легчанов, - Д. Бондар, Макаєв, Коваль, Чепорнюк, Рогачов (6), - Лисенко, Пічкуров

«Кардинал-Рівне»: Гурко – О. Бондар, Маринюк, Піддубний, Чернієнко - Ситник, Танський, Вершинін, Паршиков - Басич, Фаренюк, Когут
Арбітри: Олег Коваленко (Донецьк), Дмитро Безпорочний (Харків)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/733-koly-golovne-rezultat-energija-peremogla-kardynal.html

Просмотров: 419 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz