Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Декабрь » 17 » Клас побив бажання
01:39
Клас побив бажання
Львівська футзальна «Енергія» - за крок до «фіналу восьми» Кубка України. Команда Миколи Сича у першому матчі 1/8 фіналу здобула прогнозовану перемогу над першоліговим «ЛТК-2» - 6:2.

Незважаючи на те, що молодий та амбітний колектив з Луганська програв у Львові, і фактично уже не залишив собі шансів на потрапляння у наступний раунд змагань, молоді луганчани залишили про себе хороше враження. Із твердженням, що у молодих виконавців Юрія Авакьяна усе ще попереду, не погодитися, мабуть, язик не повернеться.

На початку першого тайму одразу кинулося у вічі, що вища за класом «Енергія» не має бажання відкладати справу у довгу шухляду. «Енергетики» у дебюті поєдинку по-справжньому взялися «брати бика за роги». Перший гол у ворота суперника – вдалі індивідуальні дії Федюка та гольове відчуття Струка. Андрій віддав м’яч на Степана, який схибити з метра не мав права. Повівши у рахунку, підопічні Миколи Сича не збавили обертів, скоріше, навпаки… Відтак, і голи не забарилися. Другий і третій гол провів Дмитро Іванов, а асистував гравцю збірної України в обох випадках Іван Ільницький. Здавалося, коли рахунок став 3:0 на користь «Енергії», молодий колектив з Луганська може посипатися. Утім, усе відбулося з точністю до навпаки. Ярослав Заворотний прорвався до штрафного майданчика галичан і віддав блискучу передачу на Воронька. Останній пробив влучно – 1:3 – гості не опускають руки. Утім, до перерви цифри на табло змінилися ще одного разу. Перший гол у новому сезоні провів Тарас Кузь, який після серйозної травми знову приміряв «зелено-білу» футболку. Вдалі індивідуальні дії Тараса та влучний постріл під стійку зробили перевагу господарів комфортнішою.

У другому таймі малюнок гри не змінився: сильніші атакували, слабші захищалися. Відверто кажучи, інколи гра нагадували таку фразу: одні не хочуть, інші не можуть. «Енергетики» і справді після перерви хотіли просто завести м’яч у ворота, однак проти талановитої молоді це було вже не так й просто. Особливо це стосується Івана Ільницького, який замість того, аби пробити по воротах у кількох епізодах, починав щось вигадувати і моменти були втрачені. Натомість у другій половині матчу дуже старався Євген Рогачов. Не дивно, що саме він елегантним ударом у дев’ятку забив шостий гол. А до цього хетт-трик оформив Дмитро Іванов, тим самим зробивши собі подарунок до дня народження, який святкував днем раніше.

А гості спромоглися на ще один гол, щоправда не у ворота Володимира Кардаша, а у ворота Андрія Пітулі. Утім, звинувачувати нашого воротаря немає сенсу, адже Микита Шпигаль добивав м’яча у порожні ворота після того як Андрій парирував перший непростий удар суперника. Відтак, 6:2 і повторний поєдинок у Луганську перетворюється фактично на просту формальність.

Кубок України. 1/8 фіналу. Перший матч

Львів. Спорткомлекс ЛНУ ім. І.Франка. 150 глядачів

«Енергія» (Львів)– «ЛТК-2» (Луганськ)-6:2 (4:1)

Голи: Струк ,5, Іванок, 8, 12, 25, Кузь, 20, Рогачов, 33 – Воронько, 17, Шпигаль, 37

«Енергія»: Кардаш (Пітуля, 36), Петрушин, Ільницький, Луців (Задорожний), Іванов – Федюк, Струк, Кузь, Рогачов

"ЛТК-2": Чижиков – Кузьо, Воронько, Шпигаль, Заворотний, - Діденко, Василенко, Власович, Бессалов

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=1243
Просмотров: 700 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz