Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Май » 28 » Кирило ЦИПУН: "У ФIНАЛI ШАНСИ РIВНI, I ФАВОРИТА НЕМАЄ"
13:21
Кирило ЦИПУН: "У ФIНАЛI ШАНСИ РIВНI, I ФАВОРИТА НЕМАЄ"
Визначилися фiналiсти чемпiонату України з футзалу. За звання найсильнiшої команди поборються харкiвський "Локомотив" та iвано-франкiвський "Ураган". Харкiв'яни у пiвфiналi здолали львiвську "Енергiю". Вигравши два матчi у рiдних стiнах, залiзничники дозволили "енергетикам" скоротити вiдставання, програвши третiй матч серiї. I ось у четвертому поєдинку "Локомотив" таки вирвав звитягу i в пiдсумку перемiг у серiї з рахунком 3:1.

Натомiсть "Ураган" значно легше пробився до фiналу. Iвано-франкiвцi не залишили луганському ЛТК жодних шансiв, здолавши їх тричi поспiль. "Ураган" поставив яскраву крапку у пiвфiнальнiй серiї, перемiгши у третiй грi луганцiв на їхньому ж майданчику з рахунком 8:4.

- Глядачi вважають нашу перемогу легкою, - каже в iнтерв"ю "Експресу" Кирило Ципун, голкiпер "Урагану". - Насправдi всi три поєдинки були дуже складнi. Я б не сказав, що ми були на голову сильнiшi за суперникiв. У деяких моментах далася взнаки перевага у майстерностi, а в деяких епiзодах нам усмiхнулася фортуна. Не забуваймо, що плей-оф - це матчi на вилiт, i вони завжди важкi. У таких iграх вагому роль вiдiграє психологiчна майстернiсть. Ми були впевненiшi у своїх силах, адже наша команда досвiдченiша. Молодi футболiсти-суперники горiли бажанням виграти. Але це не той приклад, коли бажання бере гору над класом.

фiналi?
- Кричущих помилок не було. Ми достойно провели три матчi. Якщо працюватимемо у такому ж руслi, то у фiналi усе в нас вийде.

- "Локомотив" виграв регулярну першiсть. Чи можна казати, що вiн є фаворитом фiнального протистояння?
- Перемога харкiв'ян в регулярному чемпiонатi дає їм лише одну перевагу: першi два поєдинки вони проведуть вдома. А цi зустрiчi дуже важливi. У Харковi особливе синтетичне покриття, до якого гравцi "Локомотива" звикли. Їм буде легше. Це єдиний козир суперника. Бiльше аргументiв на користь опонента немає. У фiналi шанси рiвнi, i фаворита немає. Обидвi команди все починають з чистого аркуша.



- На вiдмiну вiд "Локомотива", "Ураган" уже вигравав чемпiонат України. Це певна перевага?
- Думаю, що так. Ми повиннi бути впевненiшими у своїх силах, бо вже вiдчули смак чемпiонства. Головне, щоб ми були впевненi, а не самовпевненi.

- Порiвняйте, будь ласка, сучасний "Ураган" iз командою, яка виборола золотi медалi...
- Тепер ми трiшки iншi. Ми змiнили стиль гри, почали показувати значно швидкiснiшу гру. Рiч у тiм, що футзал з кожним роком стає швидкiснiшим. I ми крокуємо в ногу з часом i стараємося не вiдставати. А загалом, порiвнювати можна буде лише пiсля того, як команда завоює титул чемпiона України. Буде перемога - будуть порiвняння.

Олег ЗУБАРУК, газета "Експрес".

Просмотров: 482 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz