Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Июнь » 10 » Кирило ЦИПУН: "МИ ПIВГОДИНИ КАТАЛИСЯ НА... ДАХУ АВТОБУСА, ТРИМАЮЧИ КУБОК В РУКАХ I СПIВАЮЧИ ПIСНI"
12:35
Кирило ЦИПУН: "МИ ПIВГОДИНИ КАТАЛИСЯ НА... ДАХУ АВТОБУСА, ТРИМАЮЧИ КУБОК В РУКАХ I СПIВАЮЧИ ПIСНI"
країнський футзал отримав нового чемпiона. Вперше в iсторiї iвано-франкiвський "Ураган" виборов звання чемпiона України. У драматичнiй серiї пiдопiчнi Сергiя Гупаленка обiграли львiвський клуб "Енергiя-Тайм". Загальний пiдсумок очних протистоянь - 3:2.

Пiсля двох виграшiв в Iвано-Франкiвську "Ураган" втратив перевагу, програвши у Львовi з рахунками 6:7 та 3:10. Як бачимо, розгромна поразка позитивно вплинула на "Ураган", який у вирiшальному, п'ятому двобої переграв львiв'ян з рахунком 2:1.

- Це iсторична подiя, - каже "Експресу" Кирило Ципун, голкiпер "Урагану" - Це було щось неймовiрне! Таких вiдчуттiв ми ще не переживали, бо нiколи не були чемпiонами України. Пiсля гри у Львовi вболiвальники облили нас шампанським. А коли ми поверталися до Iвано-Франкiвська, то поблизу Галича група фанатiв зупинила наш автобус i почала його розхитувати. Ми разом божеволiли вiд радостi. А щойно заїхали до Iвано-Франкiвська, то вилiзли ... на дах автобуса i пiвгодини каталися на ньому центром мiста. Ми тримали в руках кубок i гучно спiвали пiснi.


- А що на те казали "даiшники"?
- Вони нас не бачили (смiється). Мало того, ми їздили в центрi, по пiшохiдних вулицях. На щастя, полiцiя нiкого не оштрафувала. У понедiлок ввечерi нас урочисто нагороджували i зорганiзували застiлля в одному з ресторанiв мiста.

- Чи озвучили вам плани на наступний рiк?
- Конкретних розмов не було, адже ми ще не встигли насолодитися цiєю перемогою. Однак, гадаю, що у наступному сезонi нам треба буде захистити чемпiонськi звання? Iнакше не буде сенсу виступати в чемпiонатi України. Захистити титул завжди складнiше, анiж його завоювати.


- Цьогорiч "Урагану" доведеться дебютувати в Кубку УЕФА...
- Авжеж. То вiдповiдальна мiсiя. Треба достойно вiдстояти честь держави на мiжнародному рiвнi. Головне, щоб у нас не було втрат. Ось у фiнальнiй серiї наш тренер заледве зiбрав двi четвiрки. Одна група гравцiв травмована, а iншi футболiсти пропускали матчi через дисквалiфiкацiї. Добре, що все так закiнчилося.

- "Ураган" перемiг у вирiшальному матчi навiть попри те, що днем ранiше поступився з принизливим рахунком 3:10...
- Ми розумiли, що в плей-оф рахунок поразки зовсiм нiчого не важить. Рахунок 3:10 важив рiвно так само, як 0:1. Зрештою, розгромна поразка стала таким собi холодним душем, який нас збадьорив. А суперник, навпаки, розслабився. Як бачите, навiть такi програшi бувають корисними.

Олег ЗУБАРУК, газета "Експрес".
Просмотров: 594 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Июнь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz