Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Сентябрь » 11 » Кирило ЦИПУН: "МАТЧ З ЛТК ДЛЯ МЕНЕ БУДЕ ОСОБЛИВИМ"
22:25
Кирило ЦИПУН: "МАТЧ З ЛТК ДЛЯ МЕНЕ БУДЕ ОСОБЛИВИМ"
Перший домашній поєдинок "Урагану" у сезону 2010/11 рр. для одного з новачків прикарпатців стане по-своєму особливим. Цієї суботи екс-"телефоніст" Кирило Ципун вперше вийде на майданчик оновленої арени в Івано-Франківську проти своєї колишньої команди. Напередодні матчу 2-го туру "Ураган" - ЛТК журналіст sport.if.ua завітав на тренування франківців, по завершенні якого і поспілкувався з 23-річним воротарем.

- Кириле, ти вже адаптувався в "Урагані"?
- Так, все чудово. Хлопці мене прийняли досить добре, з усіма склалися хороші відносини. Вважаю, що вливання в новий для себе колектив відбулося цілком повноцінним.

- З ким затоваришував одразу? З ким пізніше?
- Спочатку, звісно ж, більше спілкувався з хлопцями, з якими грав раніше у Луганську. Мова тут, в першу чергу, йде про Валентина Цвєлих та Максима Павлюка. Згодом знайшов спільну мову і з рештою гравців команди. Словом, з усіма зараз склалися досить хороші відносини.

- А як знайшов спільну мову з партнером по воротарському цеху Олегом Іжаковським? Ти все ж таки будеш конкурувати з ним за місце у "рамці".
- Не дивлячись на цю конкуренцію, з Олегом у нас склалися чудові відносини. Ми товаришуємо, спілкуємось, підтримуємо один одного - і на тренуваннях, і під час матчів. Немає ніяких негативних моментів, і це дуже радує.

- З ким зі своєї колишньої команди - луганського ЛТК продовжуєш підтримувати відносини?
- Спілкуюся майже з усіма колишніми одноклубниками, але найбільше - з Ярославом Заворотним та Микитою Тменовим.


- Яким для тебе буде найближчий матч "Урагану" проти ЛТК?
- Зрозуміло, що поєдинок проти своєї колишньої команди - це принциповий момент для кожного гравця. Хоча налаштовуватися я буду так, як і на усі інші матчі. Не можна настроюватися на такі ігри, як на останні, - тоді можна просто перегоріти. Гра для нас буде як завжди бойовою, але особисто для мене - з невеликим підтекстом, справді, особливою.

- Як загалом оціниш стартовий тур нового чемпіонату, два матчі з яких завершилися з доволі несподіваними результатами?
- Зараз рівень українського футзалу вирівнявся, і від усіх команд можна очікувати будь-яких сюрпризів. Так, є фаворити минулому сезону, але це - тільки початок. Подивимось, як воно буде далі. Помилки можуть зробити усі: і лідери, і претенденти на медалі. Тим паче, що турнірна дистанція довга. Взагалі ж нічого страшного не відбулося. Урок в Рівному нас спонукатиме тільки продовжувати наполегливо працювати.

- Чого чекаєш від нового сезону у новій команді?
- З "Ураганом" хочу боротися тільки за найвищі місця - як у чемпіонаті, так і Кубку України. У свою чергу, буду намагатися докласти максимум зусиль, щоб досягти поставлених завдань.

- Як тобі Івано-Франківськ? Вже встиг його роздивитися, як слід?
- Досить хороше місто - невелике, компактне і досить зручне. Одним словом, мені тут усе подобається.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 671 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz