Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Май » 24 » "Кардинальні" підсумки
12:19
"Кардинальні" підсумки
Перша четвірка відіграла на належному рівні, а от друга - ні. Таке резюме виступу своєї команди за підсумками сезону, що минув, зробив президент міні-футбольного клубу "Кардинал-Рівне" Володимир Валявка. Під час прес-конференції, присвяченої завершенню чемпіонату, керівництво озвучило головні проблеми та плани. Найбільше "кардиналівців" нині непокоїть стан майданчика. Щодо планів, то готуватися до нового сезону команда поїде до Кувейту. З подробицями - Руслан Савуляк.

Незважаючи на передостаннє, шосте місце в Екстралізі, а також виліт з Кубка України вже на першому етапі, керівництво "Кардиналу" загалом виступом команди залишилося задоволене.

Михайло Кондратюк, віце-президент МФК "Кардинал Рівне": "Вважаю, що це був одним з найкращих сезонів. Хоч ми і не потрапили в четвірку, усі ігри були високого накалу, ми змогли перемогти чемпіона, інших добре укомплектованих суперників".

Керівники "Кардиналу" вірять, що на новий сезон бюджет клубу буде щонайменше не гіршим, ніж цього року, а тому планують залучити до заявки більш сильних гравців. Із нинішнього складу на наступний чемпіонат собі місце гарантувало лише п'ятеро гравців.

Сергій Піддубний, головний тренер МФК "Кардинал-Рівне": "На цей момент залишилися в команді Чернієнко, Маринюк, Бондар, Танський, Ситник... Є питання по Когуту, Басичу, Фаренюку... Тригубець теж під питанням."

Володимир Валявка, президент МФК "Кардинал-Рівне": "Є проблеми зі складом. Але склад визначається фінансуванням. Цього року воно було кращим, ніж торік, але проблеми все ж є. Десь не виконали зобов'язання організації, які обіцяли допомогти."

Іншим питанням, над яким серйозно доведеться помізкувати у міжсезоння керівникам "Кардиналу", є підлога у спорткомплексі 4-ї спортшколи. Нині вона одна з найгірших в Екстралізі. На встановлення сучасного покриття потрібно 350 тисяч гривень. Тут президент клубу розраховує на підтримку Рівнеради.

Володимир Валявка, президент МФК "Кардинал-Рівне": "Є певні зрушення - була створена комісія міськради. Сьогодні на сесії заслухали депутата Паладійчука, який запропонував знайти кошти, щоб замінити покриття."

Нині гравці "Кардинала" у відпустці. Знову разом команда збереться 25 червня. Після першого збору вона вирушить на турнір до Кувейту. Щодо подальшої підготовки, то з її графіком керівництво клубу визначиться вже після того, як Екстраліга оголосить про дату початку нового чемпіонату.

Руслан Савуляк, Сергій Сафта Інформаційна програма "День" Телеканалу "РТБ".
Просмотров: 564 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz