Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Сентябрь » 4 » "Кардинал" вдруге став переможцем "ЛМК-2012"
10:59
"Кардинал" вдруге став переможцем "ЛМК-2012"
Підопічні Сергія Піддубного вдруге отримали головний трофей турніру "Волиньагротех-Луцьк Мастерс Кап-2012". Цього року СК "Арена Спорт" приймав пять колективів, які два дні сперичалися за призові місця. За підтримки директора ПП "Волиньагротех" Анатолія Бартощука вдалося зібрати більш представницький склад учасників. До досвідченого екстралігового рівненського "Кардиналу" додався цьогорічний дебютант елітного дивізіону українського чемпіонату хмельницький "Спортлідер плюс". Компанію їм склали ковельський "Шанс-Авто", господарі турніру "Волиньагротех", а також збірна Луцька, яку підтримало керівництво чемпіонів Луцька "Л-Транса", надавши ігрову форму.

Зрештою, протистояння більш досвідчених колективів і стало справжньою прикрасою змагань. Але слід зазначити, що до цього була бойова ничія у виконанні хмельницького та ковельського колективу - 2:2. Саме тому у вирішальному протистоянні "Кардинала" та "Спортлідера" і вирішувалася доля призових місць.

Помилка хмельницького колективу у захисті призвела до голу у їхні ворота, але за пять хвилин на табло горіли дві одиниці. Щоправда, до перерви Сергій Піддубний та його команда довели власну перевагу до 3:1. Другий тайм став бенефісом подолян. Після використання пятого польового гравця їм вдалося спочатку зменьшити відставання, а на останній хвилині навіть зрівняти рахунок - 3:3.

Отже, призові місця посіли "Кардинал", "Спортлідер плюс" та "Шанс-Авто" відповідно, які отримали не тільки кубки та призи, а й інформацію для роботи. А "Волиньагротех" та Збірна Луцька - величезний досвід виступів проти професійних гравців. Залишається тільки сказати: "До зустрічі на "Волиньагротех-Луцьк Мастерс Кап-2013"! Буде ще більш цікаво...

ИСТОЧНИК: http://www.amfv.com.ua/news/498-quotkardynalquot-vdruhe-stav-peremozhtsem-quotlmk-2012quot.html

Просмотров: 490 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz