Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Октябрь » 24 » "Кардинал" та "Єнакієвець" переможця не виявили
21:25
"Кардинал" та "Єнакієвець" переможця не виявили

Бойовою нічиєю завершилася гра 8-ого туру чемпіонату України з футзалу між львівським "Кардиналом" та "Єнакієвцем" із Єнакієвого -3:3. Поступаючись по ходу зустрічі з рахунком 0:2, галичани знайшли в собі сили переламати хід поєдинку і добитися для себе бажаного результату.

Початок матчу для господарів майданчика можна назвати жахливих сном. На 4-ій хвилині поєдинку "Кардинал" "горів" із рахунком 2:0. Спочатку Замятін з гострого кута застав зненацька Жезла, а через хвилину Нестерук метрів із 15-ти послав "сферу" у "дев'ятку". Дії від головного тренера львів'ян не забарилися - Роман Корінь замінив воротаря Андрія Жезла на Назара Русецького. Як виявилося згодом, саме Русецький став героєм матчу.

Пропустивши два м'ячі, "кардиналівці" "прокинулися" і понеслися на ворота Власенка. Господарям майданичка доволі довго не вдавалося створити щось путнє біля воріт суперника, однак до перерви підопічні Романа Кореня рахунок таки скоротили. Це Михайло Волянюк замкнув ефектну комбінацію своїх партнерів -1:2. Зробити перевагу "Єнакієвця" у два м'ячі міг Замятін з пенальті. Утім, Назар Русецький парирував удар лідера суперника.

А після перерви "Кардинал" повністю відновив статус-кво. Ігор Кудінов бездоганно виконав штрафний удар метрів із 7-ми, пославши "круглого" у "дев'ятку". Утім, через хвилину підопічні Юрія Кобзаря таки пробили Назара Русецького. Другий гол у матчі записав на свій рахунок Замятін. Валерій метрів із 6-ти пробив точнісінько в кут - 3:2 - попереду знову гості. Мінімальна перевага "Єнакієвця" на табло вирувала до 32-ої хвилини матчу. Саме на цій хвилині Кольцун після передачі Лаби пробив сильно та влучно - 3:3. Надалі глядачі побачили відкритий футзал у виконанні обох команд. Утім, забити до фінальної сирени не вдалося нікому. А найкращий шанс це зробити мав гравець "Єнакієвця" Олексій Богатих. Його удар з 10-ти метрового відбив Русецький. Більше небезпечних моментів команди не створили...

ЧУ серед команд вищої ліги. Восьмий тур

"Кардинал" (Львів) - "Єнакієвець" (Єнакієво) -3:3 (1:2)

Голи: Волянюк, 14 ,Кудінов, 24, Кольцун ,32 - Замятін, 3, 25, Нестерук, 4
Нереалізований пенальті: Замятін, 20 (воротар)
Нереалізований дабл-пенальті: Богатих, 40 (воротар)

Попередження: Лаба, 10, Русецький, 40

"Кардинал": Жезло (Русецький, 4), Багряк, Сондак, Волянюк, Танський, Данилюк, Кудінов Кольцун, Лаба, Когут

"Єнакієвець": Власенко, Чуднов, Краєвський, Замятін, Гуменюк, Хурсов, Нестерук, Богатих, Рудаков, Колесников


ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/24102009-kardinal_ta_enakievec_peremozcj_ne_vijvil

Просмотров: 706 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz