Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Апрель » 10 » КАРДИНАЛ-РОВНО -ТВД -6:5
12:44
КАРДИНАЛ-РОВНО -ТВД -6:5
«ТВД». Початок цьому гольовому безумству було покладено вже на четвертій хвилині зустрічі. Коли оборона гостей порушила правила у власному воротарському майданчику. Пенальті був більш ніж очевидним, і суддя, не сумніваючись ні секунди, вказав на точку. До м'яча підійшов Сергій Тригубець і холоднокровно перехитрив Колтка - 1:0.

Швидкий гол розпалив господарів, які вірили в осічку «Єнакієвця» в Севастополі, і погнав їх уперед. Дві хвилини потому відмінний шанс подвоїти рахунок втратив Чеботарьов. Басіч, на замаху прибравши Дениса, видав розкішний пас під удар Олегу, але той пробив поруч зі штангою. Гості зуміли організувати гідну відповідь лише до восьмій хвилині. Це Шурак стріляв з лівого флангу, але Пітула був напоготові - тільки кутовий.

Втім, перший в матчі серйозний момент біля воріт суперника став передвісником біди для «ТВД». Спершу пошкодження отримав Роман Колток, невдало приземлившись, рятуючи команду від чергового гола. А через дві хвилини м'яч влетів у сітку воріт львів'ян ще двічі. Протягом декількох секунд одразу дуплетом вибухнув Піддубний. Спочатку Сергій на швидкості фінтами розкидав двох опонентів і технічно пробив під Дегтяренко. А потім, отримавши зручний пас на хід від Трігубца, не менш технічно підсік м'яч вже над воротарем у дальній кут - 3:0!

Ще кілька хвилин по тому свій гол забив і Басіч. Олександр сильно і головне точно спрямував м'яч у сітку після націленої передачі з правого флангу від Танського.

Саме в цей час прийшли новини з Севастополя, де «Єнакієвець» вів у рахунку - 2:0. Чи то це вплинуло на гравців «Кардинала», чи то насправді гості вирішили проявити і себе. Але до кінця першої половини матчу біля воріт Пітула стало спекотніше. На тринадцятій хвилині подвиг Піддубного вирішив повторити Кордоба. Роман на високій швидкості обіграв двох суперників і сильно пробив - повз ворота. Тут же львів'яни заробили кутовий, і простріл все того ж Кордоби в гол втілив Шурак - 4:1.

Останні хвилини першого тайму пройшли у впертій боротьбі і гострими моментами не буяли. «ТВД», хоч і назбирав п'ять фолів до вісімнадцятій хвилині, зумів вистояти і обійтися без десятиметрових у власні ворота.

Друга двадцятихвилинка почалася за сценарієм попередньої. Перший гольовий момент створили гості. Точний і сильний удар Вахула відбив Пітула. А біля протилежних воріт Колток, який повернувся на майданчик після перерви, партнерів виручити не зумів.

На двадцять третій хвилині Маринюк інтуїтивно відчув забігання партнера і віддав відмінний пас на хід Піддубному. Сергій опинився віч-на-віч з голкіпером і холоднокровно поклав м'яч у дальній кут воріт - 5:1.

Відразу два непоганих моменти не реалізували Паршиков і Басіч. Львів'яни спробували застосувати активний пресинг, і, здавалося, притиснули господарів до власних воріт, але ...
Образлива втрата м'яча в простій ситуації обернулася виходом Чеботарьова тет-а-тет з Колтком і шостим голом у ворота «ТВД».

За інерцією «Кардинал» продовжував атакувати. І тепер вже львів'яни зуміли піймати суперника у швидкій контратаці. Вахула, обігравши опікуна, віддав точну передачу на Кордобу, якому залишалося з метра не потрапити в Пітула - 6:2!

Відповідь організував невгамовний Піддубний. Сергій на правому фланзі втік від суперника і зряче пробивав у дальній кут воріт. Колток встиг ліквідувати загрозу в останній момент, відбивши м'яч ногою.

І знову прийшли новини з Севастополя. Рахунок у матчі 5:1 на користь «Єнакієвця». Втративши надію на четверте місце в турнірній таблиці (а, значить, і на право зіграти три матчі першого раунду плей-офф на своєму майданчику), «Кардинал» кинув грати.

В останні десять хвилин зустрічі господарі мали лише дві стовідсоткових гольових можливості. Басіч головою не зумів переграти Колтка після відмінної передачі Пітула, а потім Чеботарьов з півметра не потрапив в створ воріт після прострілу Танського.

А ось «ТВД» розбігався по-справжньому. Олександр Маржановський неймовірним чином не зумів переправити м'яч у сітку після передачі партнера ліворуч, після пострілу Романа Вахула м'яч влучив у хрестовину, а на відмінний простріл Тараса Кузя з правого флангу ніхто з львів'ян не наспів.

Втім, і голи у ворота Пітула не змусили себе чекати. За сім хвилин до фінальної сирени Кузь, зігравши п'ятою, зумів перехитрити вартового воріт «Кардинала» - 6:3. Сталося це кілька секунд після заміни воротаря у складі «ТВД» п'ятим польовим гравцем. Ще через три хвилини Андрій Ткачуку вдався розкішний постріл з середньої дистанції - без шансів для Пітула. А на останніх секундах зустрічі Маржановський зумів скоротити відставання в рахунку до мінімального - 6:5! Часу на більше у гостей просто не вистачило.

У підсумку, позиції обох суперником перед стартом плей-офф не змінилися: «Кардинал» - п'ятий, «ТВД» - сьомий. Суперником перших став «Єнакієвець», опонентом друге - івано-франківський «Ураган».

Роман Свирид
«Кардинал-Рівне» - «ТВД» - 6:5 

«Кардинал-Рівне»: Пітула - Піддубний, Маринюк, Тригубець, Паршиков - Танський, Сондак, Волянюк, Чеботарьов, Басіч, Когут
«ТВД»: Колток, (Дегтяренко, 6 - 20) - Кордоба, Денис, Вахула, Шурак - Маржановський, Ткачук, Саківскій, Кіндій, Кузь, Хавер
Голи:Тригубець (4 - з пенальті), Піддубний (8, 9, 23), Басіч (12), Олег Чеботарьов (25) - Шурак (14), Кордоба (27), Кузь (33), Ткачук (36), Маржановський ( 40) 

Удари (в ствір): 16 (13) - 14 (9)

ИСТОЧНИК: http://cardinal-rivne.at.ua/news/kardinal_rivne_tvd_6_5_gol_trigubcja/2011-04-09-104
Просмотров: 607 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz