Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 1 » "КАРДИНАЛ-РІВНЕ" (Рівне) - "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - 3:5 (1:3)
00:55
"КАРДИНАЛ-РІВНЕ" (Рівне) - "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - 3:5 (1:3)
Другий покер у чемпіонаті Екстра-ліги був зафіксований у Рівному, де місцевий "Кардинал" зазнав поразки від "Урагану". Доречі, вже четвертої у цьому сезоні. А справжнім героєм матчу став бразилець Леандріньо, на рахунку якого чотири забиті м'ячі та одна результативна передача...

Господарі майданчика несподівано для багатьох легко захопили ініціативу з перших хвилин і почали методично розхитувати оборону "Урагану". На перших порах чинному чемпіону не вдавалися навіть простенькі позиційні атаки, але, як не дивно, при такому стані речей більше фолив саме "Кардинал".

У середині тайму гра перехилилася в інший бік, тепер уже більше ситуацією володіли гості, а вони на відміну від господарів, свою ігрову перевагу реалізували у вигляді забитого м'яча Леандріньо. Пропущений гол дуже сильно прискорив господарів. Вони понеслися на ворота Ципуна, немов поранений звір на свого кривдника. "Ураган" відбивався, як міг, але утримати свої ворота в недоторканності не зміг. Після чергового сейва воротар гостей відбив м'яч перед собою, а першим на добиванні виявився Сондак, який увігнав м'яч у незахищені ворота.

Цей гол зіграв злий жарт із "Кардиналом". Зрівнявши рахунок, вони трохи заспокоїлися, за що і були миттєво дуже жорстоко покарані. Не минуло й двох хвилин, а "Ураган" двічі відзначився забитими м'ячами. Спочатку герой цього матчу Леандріньо оформив дубль, а потім він же асистував Сержао, котрий зробив перевагу своєї команди більш переконливою - 1:3. Перед самою сиреною на перерву господарі могли скоротити рахунок, але на лінії воріт свого кіпера підстрахував Валєнко.

Друга половина почалася більш-менш однаково, невеликою перевагою володів "Кардинал", але ніякий користі це йому не давало. Потім на сцену знову вийшов Леандріньо. Спочатку бразилець відібрав м'яч у Паршикова і з гострого кута раз пробив повз голкіпера, а далі сфолив поблизу власних воріт. Штрафний удар узявся виконувати Піддубний. Перший удар Сергія парирував Ципун, але сам же Піддубний встиг на добивання і заштовхав м'яч у сітку - 2:4.

Господарі відчули запах крові. Вони почали ще інтенсивніше штурмувати ворота "Урагану" в надії здобути очки в цьому матчі. "Кардинал" мав усі шанси, щоб не тільки зрівняти рахунок, але і вийти вперед, якби тільки не феноменальна гра Ципуна у рамці, який довго виручав своїх партнерів. Господарі все ж таки змогли забити на 37-й хвилині, коли відзначився Басич, який, здавалося, закрутив інтригу на кінець поєдинку.

Однак, на жаль, для господарів швидку атаку організували Валєнко і Леандріньо. Один прострілив, другий вчасно підставив ногу, чим морально деморализував "Кардинал" - 3:5. Господарі намагалися до кінця матчу щось придумати, щоб врятувати становище, але у них нічого не вийшло. "Ураган" перемагає на виїзді вперше за дуже довгий час і зберігає різницю у шість очок від "Єнакієвця".

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган". За інформацію isport.ua.

31 березня. 13:00. Рівне. Спортзал ДЮСШ №4. 450 глядачів.
Арбітри: Дараган (Київ), Дребужан (Мукачеве). Інспектор: Коп'як (Одеса). Делегат: Соломонко (Львів).
Кардинал-Рівне: Пітуля (Дєнюжкін, 18) - Сондак, Піддубний, Паршиков-к, О.Бондар - Ситник, Басич, Прислупський, Кручок.
Ураган: Ципун - Сімка, Цвєлих, Ярий, Павлюк - Карліньос, Валєнко, Сержао, Леандріньо - Кіндратів-к, Королишин.
Голи: Сондак (15), Піддубний (27), Басич (37) - Леандріньо (11, 17, 26, 37), Сержао (17).
Попередження: Сержао (11), Леандріньо (27).
Просмотров: 496 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz