Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 7 » "КАРДИНАЛ-РІВНЕ" (Рівне) - "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - 2:4 (2:4)
01:45
"КАРДИНАЛ-РІВНЕ" (Рівне) - "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - 2:4 (2:4)
Гра розпочалася досить жваво, і команди гнали вперед вболівальники - фан-клуб "Урагану" також прибув на гру і не гірше за місцевих фанатів підтримував своїх улюбленців. У гостей появою у стартовому складі відзначився Тарас Королишин і згодом стало зрозуміло, що він перебуває у хорошій формі. Відкрив рахунок, після 2-х фолів протягом однієї хвилини господарів, Карліньос. Свій другий гол за "Ураган" бразилець провів на 6-й хвилині.

Після пропущеного голу змушені були активізуватися рівненці, і гості не завжди встигали за їх швидкими розіграшами м'яча. Свідченням цьому є три фоли в "Урагану" до 10-ї хвилини. Логічним завершенням цьому періоду став гол "кардиналівців". Когут сам опинився перед Ципуном і замкнув простріл з правого флангу від Волянюка.

Черга атакувати перейшла до гостей, а "Кардинал" в цей час зробив ставку на швидкі контрвипади, припинивши пресинг. Кілька разів господарі небезпечно виходили вдвох проти одного захисника, але їм бракувало майстерності. Натомість у відповідь не розчарував Королишин. Пройшовши правим флангом, вихованець ДЮСШ "Ураган" потужно пробив у ближній кут, і Пітуля виявився безсилим проти цього пострілу - 1:2.

Знову вперед пішли господарі, але Боднар не зміг замкнути дальню стійку. Як виявилося, команди берегли усі свої результативні атаки на останню хвилину. Сергій Гупаленко для того, щоб додати свіжості своїй команді випустив на паркет Тменова, який відновився від травми. Але забив на початку результативної кінцівки не він, а Сімка. Підібравши м'яч в центрі поля, Андрій пройшов кілька метрів і невідпорно пробив. Пітуля не врятував.

Одразу після розіграшу м'яча з центру господарям вдалася результативна атака - Піддубний добив м'яч у сітку з 3-х метрів після сейву Ципуна - 2:3. Але й це виявився не останній гол у першому таймі. Федюк з порушенням правил грубо перериває прохід Шотурми по флангу, вшосте порушуючи правила для своєї команди. Жовтка картка та більярдної точності удар від стійки низом у сітку у виконанні Цвєлих, як покарання за грубість. 2:4 і команди йдуть на перерву.

Після відновлення гри суперники заграли на високих швидкостях, і хорошу нагоду відзначитися мав Кіндратів, який у дотик намагався переграти Пітулю - воротар врятував. Ще за дві хвилини кіпер у шпагаті відбив удар Цвєлих з 3-х метрів і став справжнім героєм епізоду. Гості в цей час намагалися залишити суперника без м'яча і це їм в більшій мірі вдавалося.

Щільно діючи у захисті, франківці майже не давали нагод для гострих моментів для команди з Рівного, але й при такій ситуації на 26-й хвилині Маринюк з метру у протиборстві з Ципуном не влучив у рамку воріт. Незабаром такою ж люб'язністю відповів і Шотурма, який вибіг ні побачення з Пітулею - воротар виявися переможцем у цій дуелі. Аналогічно реакцію воротар "Кардиналу" продемонстрував і після розіграшу кутового і удару зльоту Карліньоса.

Тиск на ворота гостей зростав, і в середині другого тайму "Кардинал" здобув право на небезпечний штрафний - попередження заробив Сімка. Після розіграшу стандарту врятував Ципун, і за 20 секунд знову Кирило став на заваді хорошого удару Федюка. Але вдруге їх побачення завершилося фолом у карному майданчику і шестиметровим штрафним ударом у ворота франківців. Ципун отримав попередження, а відбивати пенальті вийшов Колток. Як виявилося, фолив Ципун недарма, адже Бондар не зміг реалізувати шестиметровий.

Ще за хвилину гості знову грубо зіграли в кількох сантиметрах від лінії штрафного і заробили вже п'ятий командний фол. Знову розіграш стандарту успіху господарям не приніс, але до сирени залишалося ще більше 8 хвилин, а чемпіони не мали права вже на порушення правил, адже у покарання одразу б отримали дабл-пенальті. "Ураган" весь цей час зосередив на грі від оборони, лиш зрідка відповідаючи гострими випадами. Під час одного розіграшів кутового гарну нагоду збільшити рахунок мав Шотурма, але не поцілив у дальній кут.

Загалом на своєму м'ячі франківці намагалися максимально довго "вбивати час" і це їм успішно вдавалося. Прикриваючи м'яч корпусом, підопічні Сергія Гупаленка довго розпочинали свої атаки і виманювали суперника на свою половину. За 4,42 до кінця гри рівненці вийшли на паркет з п'ятим польовим, роль якого виконував Танський.

Дві хвилини гри у захисті "Ураган" вбив і на переодстанній хвилині матчу господарів взяв тайм-аут, щоб підготувати своїх гравців до останнього штурму. На щастя для чемпіонів, нічого путнього у "зелено-білих" не вийшло. Натомість на останній хвилині Піддубний, перериваючи прохід Цвєлих, отримав попередження. Таким чином, після результативного першого тайму, суперники так і не змогли провести вдалі атаки у другій двадцятихвилинці, і "Ураган" відсвяткував перемогу з рахунком 4:2.

www.sport.if.ua

5 листопада. 13:00. Рівне. Спортзал ДЮСШ №4. 400 глядачів.
Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Банасько (Фастів). Інспектор: Савицький (Бориспіль). Делегат: Залойло (Київ).
Кардинал-Рівне: Пітуля - Маринюк, Піддубний, Паршиков, О.Бондар - Танський, Когут, Волянюк, Федюк.
Ураган: Ципун (Колток) - Сімка, Кордоба, Цвєлих, Королишин - Карліньос, Кіндратів, Сержао, Шотурма - Тменов.
Голи: Когут (10), Піддубний (20) - Карліньос (5), Королишин (12), Сімка (20), Цвєлих (20).
На 32-й хвилині О.Бондар не реалізував пенальті (воротар).
Попередження: Федюк (20), Піддубний (40) - Кордоба (24), Сімка (30), Ципун (32).
Просмотров: 401 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz