Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 7 » «Кардинал» може відмовитися від участі в Екстра-лізі
00:31
«Кардинал» може відмовитися від участі в Екстра-лізі
Цiлком можливо, що клуб "Кардинал-Рiвне" знiметься з футзальної першостi на знак протесту

У першостi України з футзалу виник ще один скандал. Матч мiж "Енергiєю" та клубом "Кардинал-Рiвне" мiг не закiнчитися. За двi хвилини до фiнального свистка наставник гостей Сергiй Пiддубний дав вказiвку пiдопiчним полишити майданчик. Пiзнiше тренер своє рiшення змiнив: поєдинок дограли. Вiн завершився перемогою "енергетикiв" iз рахунком 3:2. Та чому "кардинали" хотiли пiти з майданчика? Про це кореспондент "Експресу" розпитав Сергiя Пiддубного.

-- Що сталося у матчi "Енергiї" i "Кардинала"?

-- На майданчику виник гучний скандал. Його спровокували суддi. За рахунку 2:2 арбiтр вигадав пенальтi в нашi ворота. Смiялися всi! А за десять секунд до кiнця матчу реферi призначив пенальтi вже у ворота суперника. Пiдiйшов до помiчника,
щось пошептав i скасував рiшення. До того ж упродовж гри суддi вiдверто допомагали господарям. Ганьба такому чемпiонату! Ганьба "Енергiї"! Вона не повинна так перемагати.

-- Ви хотiли знiмати команду з майданчика. Чому передумали?

-- У ситуацiю втрутився президент нашого клубу. Вiн сказав нам дограти матч. Але вiдтепер ми будемо дiяти радикальнiше.

-- Як саме?

-- Можливо, навiть знiмемо команду з чемпiонату. Все вирiшуватиме президент. Якби моя воля, я зняв би команду. Так, втратив би роботу. Але який сенс грати в першостi, де тебе постiйно "душать"? Ми граємо в екстралiзi. Дiї суддiв не вiдповiдають назвi нашого чемпiонату. Так само нас образили в матчi з "Єнакiєвцем". Однак ми не звинувачуємо арбiтрiв. Їм сказали "нагорi" натиснути на "Кардинал" -- вони це роблять.

Навiщо створювали екстралiгу? Щоб зробити крок уперед. А вийшло, що "верхи" покривають суддiвське свавiлля. Такий шлях утопiчний. Ще недавно президенти клубiв робили гучнi заяви, що прагнуть чесної боротьби. Її немає. Зате є закулiснi iгри.

-- У попередньому турi наставник "Енергiї" Станiслав Гончаренко так само нарiкав на роботу арбiтражу. То кого насправдi "душать"?

-- Значить, у нас такий рiвень суддiвства... Але нехай суперники визнають, що в Українi суддi допомагають багатшим, а бiднiших
ображають. Хто має бiльший бюджет, той завойовує симпатiї реферi. Така ж проблема є у великому футболi. До речi, ось ми трохи поскандалили. Суддi заспокояться, а за два-три тури знову почнуть "вбивати" наш клуб.

-- Ви згадали про подiл на багатих та бiдних. Багатi -- це клуби, якi називають себе "великою четвiркою"?

-- Я не розумiю висловлювань представникiв команд, що називаються так i кажуть, що мiж собою боротимуться за медалi. Ось "Енергiя" нiбито представник цiєї четвiрки -- i без допомоги суддiв не може нас здолати у рiдних стiнах. Ми не гiршi за "Енергiю" чи "Ураган"!

Олег Зубарук

Просмотров: 447 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz