Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Август » 3 » «Кардинал» готується до нового сезону
00:03
«Кардинал» готується до нового сезону

Учора мала вирішитися доля футзальної «Екстра-Ліги». Довгий час точилися протиріччя між Асоціацією міні-футболу України (АМФУ) та Асоціацією футзальних клубів України «Екстра-ліга» (АФКУ). У середу відбулося засідання президентів клубів «Екстра-ліга», де планувалося підписання нового договору між АМФУ та АФКУ. Тим часом МФК «Кардинал-Рівне» розпочав передсезонну підготовку.

Поки що не відомо, в якому форматі відбудеться нинішній чемпіонат України і скільки команд змагатиметься за нагороди. Стартує новий сезон в «Екстра-Лізі» 15 вересня. Саме на цей день заплановані матчі першого туру. Про підготовку команди до чемпіонату, зміни в колективі розповів віце-президент МФК «Кардинал-Рівне» Михайло КОНДРАТЮК:

– Команда минулого четверга почала активно готуватися до нового сезону. Відомо про сім команд, які стартують в «Екстра-Лізі». Ймовірно, до нас приєднаються ще два клуби.
В ідеалі має бути не менш як 10 колективів. Суперники пройдуть два кола, а потім – поєдинки плей-оф. Щодо МФК «Кардинал-Рівне», то команда провела непростий сезон. Попри всі негаразди нам вдалося виконати головне завдання – зберегти команду в найвищому дивізіоні.

– Як команда готуватиметься до чемпіонату України?

– Спортсмени вже проходять перший етап передсезонної підготовки. У ньому закладається фізична основа гравців. Упродовж тижня відбуваються дворазові тренування на піску, стадіоні та у тренажерному залі. Потім гравці перейдуть у зал, де тренуватимуться з м’ячем. Плануємо взяти участь у міжнародному турнірі «Кубок Львова». Це будуть перші офіційні матчі МФК «Кардинал-Рівне» у новому сезоні. Після завершення турніру команда повернеться до Рівного і продовжить підготовку вдома.

– Які зміни в складі команди?

– Мінімальні. Нам вдалося зберегти минулий склад. Пішов із команди Андрій Пітуля, і до Хмельницького ми відпустили Володимира Сондака, який зараз там на перегляді. Решта гравців команди розпочала підготовку до нового сезону. Ведемо перемовини з кількома гравцями, які можуть підсилити команду.

– Нещодавно ви разом із Сергієм Піддубним перебували в Іспанії. Розкажіть детальніше про цю поїздку.

– Українців запросили (вперше в історії українського футзалу) на тренерські курси. Їх проводив тренерський склад збірної Іспанії для тренерів іспанських клубів та численних охочих з інших країн. До обіду слухали лекції, а після обіду – практичні заняття. Організатори показували все, чого досягли на сьогодні. Сподіваємося, що іспанці відвідають Рівне. Принаймні, усну згоду приїхати вони дали.

До розмови приєднався граючий тренер МФК «Кардинал-Рівне» Сергій ПІДДУБНИЙ:

– Я як тренер узяв із цього семінару багато корисного. Сподіваюсь, отримані знання допоможуть у підготовці команди та матчах чемпіонату України. Набуте вже намагаюся вносити у тренування команди. Якщо порівнювати футзал наш та іспанський – ми дуже відстали. У всьому.

 

Інформація "Сім Днів"

ИСТОЧНИК: http://mfc-cardinal.lviv.ua/index.php?newsid=221

Просмотров: 483 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz