Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 17 » «Кардинал» «Енергії» здався практично без бою
18:59
«Кардинал» «Енергії» здався практично без бою
Львівська «Енергія» у матчі 22-го туру розіграшу Екстра-ліги удома розгромила «Кардинал-Рівне» - 5:0.

На старті четвертого кола Екстра-ліги «Кардинал» не зумів дати бій «Енергії». Безумовно, на це є об’єктивні причини. Передусім, кадрові. Знайти рівноцінну заміну виконавцям, які з різних причин не змогли сьогодні вийти на паркет «Галичини», у Сергія Піддубного можливості не має. Граючому тренерові «Кардиналу» довелося другий квартет укомплектовувати молоддю. Із досвідчених був лише Когут. За таких обставин сподіватися на те, що один із аутсайдерів створить сенсацію, не доводиться.

Стосовно «Енергії», то у заявку на гру не потрапив Чепорнюк та Вершинін. У стартовому квартеті у другому матчі поспіль із перших хвилин вийшов Коваль. І знову він не випав з гри. Разом з Сергієм в гру вступили Овсяніков, Павленко та Легчанов. Овсяніков сьогодні приємно здивував грою у відборі. Він не раз вдало діяв при перехоплені або зриві атак суперника. Павленко, на жаль, не забив, а нагоди для взяття воріт у нього були. Будемо вважати, що Максим пошкодував суперників і вирішив не завдавати їм нокаутуючого удару.

В другій четвірці гру розпочали Тригубець, Бондар, Макаєв та Рогачов. Цей квартет сьогодні використав багато домашніх заготовок. Більшість із них були розраховані на влучний завершальний удар Рогачова. Євген завершив лише одну атаку. Загалом, «енергетики» показали хорошу комбінаційну гру. Цьому сприяла слабка гра гостей.

Були претензії до суддів. Якщо переглянути відео-повтори, то, вочевидь, арбітри припускалися огріхів. Але їхні помилки не вплинули на результат матчу.

У першому таймі у воротах Пітулі «розписалися» Бондар та Легчанов. В обох випадках «енергетикам» поталанило. Взяття воріт відбулися завдяки рикошетом та невпевненій грі молодого голкіпера. На 19-й хвилині судді зафіксували 6-й фол «Енергії». Десятиметровий взявся пробивати … Пітуля. В дуелі голкіперів переможцем був досвідченіший Лисенко.

Після перерви «Кардинал» хоч і почав більше, чим до перерви, володіти м’ячем, але небезпечних моментів не продукував. Тож, розгром гостей виглядав достатньо логічним. Струк, Рогачов та Макаєв записали до свого активу по одному голу.

Наприкінці гри спершу Лисенко, а потім Д. Бондар отримали жовті картки. В обох випадках попередження «енергетики» заробили «на рівному місці». Бондар вибіг на поле в маніжці, а Лисенко після свистка вибив м’яч до воріт суперника.

Отож, ще раз констатуємо – «Енергія» перемога «Кардинал» з рахунком 5:0.

Екстра-ліга. 22 тур

«Енергія» (Львів) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) 5:0
17 березня 2012р. м. Львів. ПС «Галичина»

Арбітри: Ігор Овчинніков (Сімферополь), Ігор Кравченко (Суми).

Інспектор - Василь Кузьменко (Київ). Делегат - Микола Повисший (Київ).

«Енергія»: Лисенко, Кардаш (38) – Коваль, Павленко, Легчанов, Овсянніков, Якунін (37) –Рогачов, Макаєв, Бондар, Тригубець, Струк (17)

«Кардинал»: Пітуля, Дєнюжкін – Паршиков-к, Піддубний, О. Бондар, Маринюк – Сондак, Когут, Басич, Прислупський, Гайдук, Кручок

Голи: Бондар (4), Легчанов (15), Струк (29), Рогачов (34), Макаєв (40)

Попередження: Лисенко, Д. Бондар

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/405-kardynal-energiji-zdavsja-praktychno-bez-boju.html

Просмотров: 532 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz