Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Август » 21 » Кака: «Найсильніша зброя «Енергії» - це зіграність»
00:04
Кака: «Найсильніша зброя «Енергії» - це зіграність»
Наставник МФК «Газпром-Югра» бразилець Пауло Рікардо Фігейро Сілва, більш відомий як Кака, у розмові із журналістом прес-служби «Енергії» про турнір «Кубок Львівщини-2012».

- Як оціните рівень команд-учасниць «Кубка Львівщини-2012»?

- У нас зараз триває завершальний етап підготовки до сезону. На цьому етапі необхідно награвати склад у спарингах із хорошими суперниками. Ми з радістю погодилися  пограти на «Кубку Львівщини-2012», оскільки тут зібралися хороші суперники. Тут є команди, які грають в схожому стилі, що і наші суперники в чемпіонаті Росії.

- Наскільки легкою була перемога над господарями турніру – «Енергією»?

- Не можу сказати, що перемога легко далася. Ми провели ту гру на хорошому рівні, не погано рухалися, не дозволили обороні суперника дихати. Хлопці з «Енергії» тратили чимало зусиль на те, щоби бігати за м’ячем. Ще би відзначив, що у моїх підопічних був великий рівень концентрації, бажання добре зіграти. Тому ми і перемогли, хоче не назвав би цю перемогу легкою.

- Хтось з «Енергії» вам сподобався? Хто міг би підсилити вашу команду?

- Про підсилення команди зараз не має розмови. Не хочу нікого виокремлювати. Скажу лише, що в «Енергії» багато досвідчених футболістів. Найсильніша зброя «Енергії» - це зіграність. Львів’яни сповідують командну гру.  

- Що скажете про «Іберію»?

- Дуже хороша команда з майстерними виконавцями. У фіналі спробували зіграти у свою гру, не підлаштовуватися до них. Хотіли нейтралізувати їхні сильні якості. Щось вийшло, щось ні.   

- Львів встигли подивитися?

- Так, ваше місто мені дуже сподобалося. Тут дуже гостинні люди. Якщо чесно, у мене є велике бажання повернутися сюди ще раз.

 ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/intervju/553-kaka-najsylnisha-zbroja-energiji-ce-zigranist.html

Просмотров: 537 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz