Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Ноябрь » 6 » ЮВІЛЕЙНИЙ ЗІРКОВИЙ ВІКЕНД "УРАГАНУ"
12:29
ЮВІЛЕЙНИЙ ЗІРКОВИЙ ВІКЕНД "УРАГАНУ"
В Івано-Франківську вперше в українському футзалі відбувся матч зірок. "Ураган" до 10-річчя клубу зібрав на майданчику нинішніх та колишніх своїх зірок. Організатори перетворили цей поєдинок на справжнє свято.

Спочатку усім присутнім продемонстрували зворушливий короткий фільм про 10 років історії клубу. Далі ведучі по одному представляли учасників матчу. Зірки "Урагану" у світлі прожекторів по одному з'являлися на майданчику.

Знову ігрову футболку одягнув "гвардієць" "Урагану" Роман Ярий, рекордсмен клубу за кількістю проведених ігор - 284 матчі. Нині він є спортивним директором клубу. До Франківська повернувся і Валентин Цвєлих - найкращий бомбардир в історії клубу - 191 гол у 196 іграх за "Ураган".

Особливо тепло вболівальники привітали колоритного бразильця Сержао. Його гру, численні голи, а особливо "золотий" дубль в останньому матчі серії плей-офф з львівською "Енергією" в Івано-Франківську добре пам'ятають. За два сезони в "Урагані" Сержао провів 61 матч і забив 61 гол.


Незважаючи на те, що матч мав товариський характер, в манежі Коледжу фізвиховання зібралися повні трибуни глядачів. Перед самою грою лідер гурту "Гринджоли" Роман Калин виконав гімн "Урагану". Далі глядачів привітала дитяча танцювальна студія і талісман клубу Уракоша.

Команди розділилися за принципом тренерів. Одну очолив Сергій Ожегов, який тренував "Ураган" у 2003-2006 роках. Другу - діючий наставник Сергій Гупаленко. На превеликий жаль, не усі із запрошених гравців з різних причин зуміли приїхати до Івано-Франківська. Йдеться мова про Олега Іжаковського, Владислава Корнєєва, Олега Безуглого, Біро Жаде, Едуарда Кулика, Андрія Паршикова та Едуарда Ожога.

Ще троє футболістів - Кирило Ципун, Петро Шотурма і Сергій Чепорнюк нині перебувають в Таїланді, де захищають кольори збірної України на чемпіонаті світу. Тож вакантне місце у воротах команди Сергія Ожегова зайняв 19-річний голкіпер "Урагану-2" Євген Змисля.


У першому таймі екс-ураганівець, а нині граючий тренер "Кардинала-Рівне" Сергій Піддубний оформив хет-трик. Дублями відзначились Олександр Оліщук, Дмитро Мельниченко і Сержао. По одному голу забивали ще Роман Стрельцов, Валентин Цвєлих, Андрій Сімка, Іван Скіцко та Михайло Ткачук. Загалом гра нагадувала більше шоу для вболівальників і завершилась цілком логічною "бойовою" нічиєю - 7:7.

У перерві матчу подарунки отримали призери "ураганівської" вікторини. Переможцем конкурсу став президент фан-клубу "Ура-фан" Роман Стречковський, який отримав ексклюзивну футболку з автографами усіх учасників зіркового матчу.


По завершенні матчу зірок Президент "Урагану" Олександр Бубен отримав чимало подарунків для клубу від спортивних функціонерів України та Прикарпаття. Учасники зіркового матчу подарували футболку зі своїми автографами, а у відповідь отримали символічні зірочки від наймолодших "ураганівців", які роблять лише перші кроки у футзалі.

МАТЧ ЗІРОК "УРАГАНУ" 2002-2012
2 листопада. 19:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 700 глядачів.
Арбітри: Віталій Олійник, Сергій Гроховецький (обидва - Київ).
Команда Ожегова: Змисля - Костенко, Кiндратiв, Сiмка, Ярий, Сендецький, Цвєлих, Даниленко, Стрельцов, Мельниченко, М.Ткачук, Кольцун, Скiцко.
Команда Гупаленка: Колток - Павлюк, Валєнко, Кордоба, Пилипiв, Олiщук, Пiддубний, Сержао.
Голи: Мельниченко (9, 39), Стрельцов (21), Цвєлих (25), Сімка (26), Скіцко (26), М.Ткачук (34) - Піддубний (6, 19, 19), Сержао (14, 40), Оліщук (18, 30).


СЕРЖАО, кращий бомбардир сезону 2010/11 рр.:
- Так приємно було знову повернутися на Україну, я скучив по ній, скучив за "Ураганом". Спасибі організаторам за запрошення, це для мене можливість пригадати часи нашого чемпіонства та пограти в улюблену гру зі своїми товаришами по команді. Нещодавно я повернувся до Бразилії і поки вже не граю на професійному рівні.

Сергій ОЖЕГОВ, тренер "Урагану" 2003-2006:
- Віддаю належне Олександру Олександровичу Бубену за те свято, яке для нас організували, все було на найвищому рівні. Звичайно, що спогади про цей клуб не забуваються, проте було дуже приємно знову відчути себе частиною "Урагану". Добре, що колишні гравці мали шанс зустрітися та поспілкуватися один з одним. Щодо матчу, можу сказати, що на полі панувала дружня атмосфера, тому переживати не доводилось.

Валентин ЦВЄЛИХ, кращий бомбардир в історії "Урагану":
- Від сьогоднішнього дійства отримав масу задоволення. Я надзвичайно вдячний за запрошення, адже "Ураган" - це частина мого життя, він завжди буде в моєму серці. Наразі я не завершив свою ігрову кар'єру і зараз працюю граючим тренером в команді "Лукас" (м. Кременчук).


У суботу, 3 листопада, програму святкування 10-річного ювілею завершував урочистий концерт, який пройшов у облмуздрамтеатрі. У концертній залі панувала по-справжньому дружня атмосфера, адже того дня розділити радісні моменти з "Ураганом" прийшли найближчі друзі - родини спортсменів, вболівальники, палкі фани, представники влади міста та області. Одним словом, усі небайдужі до футзалу.

Високопосадовці подякували керівництву клубу за те, що НФК "Ураган" вже давно став візитівкою Прикарпаття, а також за розвиток та пропаганду спорту й здорового способу життя серед дітей. Усі присутні мали нагоду поринути в 10-річну історію клубу та побачити на власні очі всіх людей, які не покладаючи рук працюють задля розвитку франківського футзалу.

Чекали кожного щасливчика приємні сюпризи та несподівані подарунки, які підготували партнери НФК "Ураган". Своєрідною родзинкою цього шоу став ведучий - Кузьма Скрябін, який після урочистостей подарував усім ураган гарного настрою - улюблені усіма хіти.

Тож на позитиві та піснею про друзів завершився ще один святковий день івано-франківського "Урагану". Кожен переконався, що "Ураган" - це більше ніж гра.

Микола ВОЛКОВ, Олег ЛАНЯК, Олена ЯРЕМЧУК, Дарина ТИЖБІРЯК.
Просмотров: 561 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz