Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Сентябрь » 5 » ИТОГИ КАРДИНАЛ-РОВНО -ЭНЕРГИЯ -1:3
12:37
ИТОГИ КАРДИНАЛ-РОВНО -ЭНЕРГИЯ -1:3
Головний тренер львівської «Енергії» Станіслав Гончаренко розповів клубній прес-службі про перемогу над «Кардинал-Рівне» (3:1).

- Це лише початок сезону, ми не вдало зіграли в Івано-Франківську у матчі за Суперкубок. Це тиснуло на нас. Було помітно, що відповідальність за результат тяжіє над гравцями, - каже Станіслав Олександрович. – А нам опонувала команда, яка хоче здобути медалі. Виходячи зі всього цього, вважаю, що ми виконали завдання на матч. Відштовхувалися від важливості здобуття трьох очок у першій грі чемпіонату. Переконаний, епізоди матчу були цілісними та повноцінними. Нам було важко, чужий зал, чужі уболівальники… Але впоралися з усіма категоріями. Слава Богу, що усі наші гравці є вольовими, точними, мудрими. Вони своє завдання виконали. Звісно, не усе виходило. Але частину браку я списую на новий зал, нові умови й на той удар, що ми отримали в Івано-Франківську.  

- Прокоментуйте, будь-ласка, епізод із вилученням Дениса Овсяннікова…

- По гарячих слідах важко коментувати цей епізод. Потрібно переглянути запис. Не можу точно говорити про це. Скажу лише, що нам в кінці гри не вистачало Овсяннікова на майданчику.

- У другому таймі свідомо віддали ініціативу суперникам?

- У перерві наголошували, що так не можна чинити. Ми ж розуміли, що вони почнуть тиснути, спробують домінувати. Але завжди в таких ситуаціях спрацьовує рефлекс на рівні підсвідомості – команда починає грати по рахунку. Віддаючи ініціативу, ми сподівалися на «укол у зворотному напрямку». Довгий час у нас він не виходив. А потім, десь в середині другого тайму ми почали використовувати Тригубця. Змінили трішки тактику, направили гру у правильне русло і перейшли на їхню половину. Тобто, зробили усе правильно. Варто визнати, що першу половину другого тайму ми провели не належному рівні. Добре, що загалом ми впоралися із грою.


Граючий наставник «Кардинал-Рівне» Сергій Піддубний про матч 1-го туру Екстра-ліги проти «Енергії» (1:3) спеціально для клубної прес-служби львівської команди.

- Якщо оцінювати гру нашої команди по п’ятибальній системі, то, думаю, на четвірку ми заслужили, - каже Сергій Піддубний. - Змістом гри я задоволений. Інша справа, результат, ним, звісно, я невдоволений. Ми нав’язали непростому супернику свою гру. Але на результаті позначився клас команд. Вони свої моменти практично по максимуму реалізували, мали три ігрові моменти, з яких два матеріалізували у гол. Ми ж п’ять моментів створили, а забили лише один раз.

- Дєнюжкін останні дві хвилини першого тайму та п’ять завершальних хвилин другого тайму переходив центр майданчику. Сподівалися, що і без залучення воротаря до атак зможете зрівняти рахунок?

- На цьому етапі ми не готові грати із п’ятим польовим гравцем. Окрім того, у нас коротка лава запасних. До сезону підійшли не у бойовому складі. На сьогодні, що маємо, те і показуємо.

- Календар для «Кардинал-Рівне» не простий – перша гра удома із «Енергією», друга у гостях із «Ураганом». Для вас має значення з ким починати сезон чи не зважаєте на це?

- Якби ми першу гру грали у Львові проти «Енергії», а другу – удома проти «Урагану», для мене було би краще. Тим не менш, будемо виходити на кожен матч і грати на перемогу. Не важливо, проти кого - чемпіона України «Ураган», «Енергії» чи «Локомотиву». Якщо ми і далі гратимемо так, як сьогодні із «Енергією», то результат рано чи пізно прийде. По грі нині ми не програли. У другому таймі «Кардинал-Рівне», навіть переважав, але не зміг реалізувати свої моменти.

- Що скажете про епізод із вилученням Танського та Овсяннікова?

- З того, що я бачив, Овсянніков зіграв підло. Він справедливо був вилучений, я би ще його на матчів 10 дискваліфікував, щоби для інших був наглядний приклад, як робити не можна. Вважаю, що після свистка Овсянніков зумисне вдарив нашого молодого гравця. Дуже не гарно він вчинив. А Танський теж буде покараний, він повів себе не дисципліновано. Маючи попередження, Танський почав провокувати, штовхатися. Думаю, вилучення Танського є і моєю провиною. Вочевидь, я дозволив гравцям так вільно почуватися на майданчику.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/

Просмотров: 633 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz