Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Февраль » 5 » Іспанія вказала наше місце
00:17
Іспанія вказала наше місце

Збірна України з футзалу, продемонструвавши жалюгідну гру, програла збірній Іспанії у другому матчі на чемпіонаті Європи. Підсумковий рахунок зустрічі – 1:4.

Збірна Іспанії наочно продемонструвала масу проблем команди України і відверто відповіла на питання чи може ця команда боротися за медалі саме тут і саме зараз. На жаль, відповідь невтішна. Чи пройдемо ми етап чвертьфіналу з такою грою, також питання складне і риторичне. Буде дуже непросто знову обіграти, скажімо, ту ж Хорватію (якщо вони нам, звісно, попадуться), та ще й у них вдома. Пікантності потенційному можливому майбутньому поєдинку додасть те, що саме Україна, програвши Азербайджану в Баку у відборі до чемпіонату світу з рахунком 2:4, залишила за бортом мундіалю саме хорватів. Яка у них буде мотивація, здогадатися нескладно.

Гра України з Іспанією відверто розчарувала. Найгірше те, що ми майже нічого не створили біля воріт суперника. Ще раз автор цих рядків переконався у тому, що у грі Україна – Словенія не обійшлося без нашого фарту. Що ми варті у футзальному світі показала гра проти Іспанії. На жаль, ми й надалі знаходимося на різних рівнях. Для цього реваншу хорватам потрібно обіграти сьогодні чехів.

На матч проти Іспанії до заявки не потрапили воротар Євген Іваняк та польовий гравець Сергій Чепорнюк. Плюс у тому, що шанс свою профпридатність нашому «вічному» тренеру Геннадію Лисенчуку довів Кирило Ципун. Впевнено Кирило стояв і за Ураган у матчах Кубка УЄФА, впевнено відстояв за збірну проти Іспанії. Більше того, Кирило не пропустив. Усі чотири м’ячі пропустив воротар Локомотива Литвиненко. Дмитро, хоч і почав гру непогано, однак у певний час дещо «поплив» і не вражав своєї стабільністю.
Матч з Іспанією довів, що Кирила Ципуна потрібно ставити в основі на матч чвертьфіналу. Утім, не здивуюся, якщо Геннадій Лисенчук зробить свій вибір на Іваняку.

Звісно, у другому таймі, на який команди вийшли за рахунку 4:0 на користь Іспанії, Ципун міг пропустити п’ятий гол. Утім, тут огріхи уже нашої оборони. Матч з Іспанією, який відверто слабо зіграли обидві наші четвірки, довів, що в збірній є гравці, яким суттєво бракує досвіду матчів такого рівня. Деякі з них не дотягують до головної команди країни. Не завадив би в такому матчі й досвід кількох гравців Енергії, які не поїхали на чемпіонат Європи.

Небезпека біля наших воріт виникало доволі регулярно. От біля воріт іспанців, на жаль, - ні. У нашої команди не в’язалися дві передачі до купи, не дивлячись на те, яка четвірка була на майданчику. До речі, зі старту матчу серед енергетиків Павленка, Овсяннікова та Легчанова опинився Олександр Кондратюк. Невже тренери збірної хотіли, щоб ці гравці взяли Іспанію колишньою Тайм-машиною? Олександр після дуже складної травми, тому заграти на своєму рівні ще не може. Для прикладу, пам’ятаєте як Кондратюк грав на минулому чемпіонаті Європи в Угорщині?

За десять хвилин до завершення матчу тренери нашої збірної, аби забити гол престижу, кинули в бій п’ятого польового гравця. Хоч і гра з воротарем-моталою також особливо не потішила, однак ми добилися бажаного. Кіке у свій пасив записав автогол.

Технічний брак при передачах та пресинг суперника також сучасні проблеми нашої команди. Як і у гру зі словенцями, усе повторилося. Нічого не залишається, як вірити, що до понеділка, коли наші гратимуть чвертьфінал, усе зміниться. Віримо в те, що наша команда прокинеться і покаже ту гру, яку від неї очікують. З такою грою мало віриться, що ми можемо виграти якісь медалі. Потрібно зміни. Віримо, що вони будуть, і обов’язково позитивні. Турнірна сітка хорватського Євро нам «посміхнулася». Таким подарунком гріх не скористатися.

Перли коментатора матчу (НТН) Валентина Щербачова
-Це буде красивий Футбол, футбол – футзал
-Лисенчук буде стояти біля лінії поки не переконається, що результат для нас позитивний
-Замятін досвідченіший за Легчанова
-Кісельов – провідний гравець збірної України
-(Передача на Павленка, який стоїться в куті майданчика) - Павленко міг міг забити м’яч, міг би…
-(Два м'ячі на полі) Тайм-аут хто бере? Чи ні? Порушення правил?
-Що ми бачимо? Введення м’яча, розкатки, зміни
-І Сорокін і в Овсянніков в цій четвірці грали добре
-Приємно бачити як промазали по воротах… по наших воротах
-(Показали віце-президента Енергії Володимира Фелишина). Маємо на трибунах наших футзалістів, поїхали представники наших провідних клубів
-Відкинуто м’яч. Чому не підібрати? Береженого Бог береже
-Ліворуч у нас провали
-Номер 5 - Євгень роганець)
-Команда домінує, має матеріальну перевагу
-(26 хвилина матчу). А у нас уже інший воротар, Кирило Ципун
-Дмитро Освянніков на полі, Легчов - Рогачов
-(Три секунди до завершення матчу). Рахунок 4:1 на користь Іспанії. У разі перемоги України, а в цьому матчі ще все може бути, ….

ИСТОЧНИК: http://vgolos.com.ua/sport/186.html

Просмотров: 764 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz