Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 10 » Інтерв’ю з капітаном Спортлидера
11:18
Інтерв’ю з капітаном Спортлидера

Капітан – це людина з великої літери. У футбольній команді на його плечі лягає найбільша відповідальність, яка компенсується неймовірно великою повагою футболістів. Сьогодні ми познайомимо Вас з капітаном ФК «Спортлідер+» Миколою Сохоруком.

- Миколо, прокоментуйте старт чемпіонату України з футзалу для ФК «Спортлідер+»?

- Перша гра була виїзною. Ми в Львові грали проти «Львівхолода». Доволі серйозна команда. Нажаль ми програли 0:1, але боролися гідно, мали хороші моменти, щоб зрівняти рахунок, а потім вийти вперед – не вистачило трішечки футбольного фарту. Другий матч з ФК «Одеса», який ми проводили вдома, також показав, що ми гідні боротися за верхні щаблі турнірної таблиці. Програючи 0:1 після першої половини матчу, ми змогли налаштуватися, тренер підібрав хороші мудрі слова, завдяки чому в другому таймі ми вийшли вперед. Нажаль, наприкінці пропустили, але я рахую, що гідно провели цей матч. Гра в Чернівцях ще раз підтвердила, що можна боротися з такими командами, перед якими в ставлять завдання вийти в Екстра лігу. Нажаль, нам не вистачило в кінцівці трішечки фізичної підготовки, аби втримати потрібний рахунок, але ми будемо налаштовуватися на наступні ігри, і в майбутній грі з «Буран-Негабаритом» (м. Ковель) хочемо порадувати наших глядачів перемогою.

- Спортивна громадськість вважає, що одне здобуте очко в трьох іграх є дуже маленьким здобутком для ФК «Спортлідер+». Чи погоджуєтесь Ви з цією думкою?

- Звичайно, погоджуюсь, але нам в трьох іграх протистояли дуже важкі суперники, перед якими поставлене завдання вийти в Екстра-лігу («Львівхолод», ФК «Одеса» та «Меркурій» – прим. автора). Я вважаю, що це найсильніші команди на даному етапі. Дійсно, мало очків здобули, але будемо боротися, і хочемо довести як глядачам так і собі, що гідні місця в першій лізі чемпіонату України з футзалу.

- В грі з «Меркурієм» у Вас було декілька чудових нагод для взяття воріт, але не вдалося реалізувати жодної…

- Тут трішки не вистачило виконавчої майстерності, можливо, мало досвіду ігор у першій лізі, але ми будемо старатися на тренуваннях більшу увагу приділяти атакувальному плану і я думаю, що в наступній грі ми заб’ємо набагато більше голів

- Тиск з боку трибун та суддів не вплинув на Вас?

- Трішки вплинув, з боку трибун не так сильно, як зі сторони суддів. Вони деколи по-футбольному «пересмикували» нас, що вивело ФК «Спортлідер+» з рівноваги, і ми двічі пропустили в кінцівці матчу.

- Ви є капітаном ФК «Спортлідер+». Що Вам найбільше імпонує в цій команді?

- В першу чергу я хочу подякувати гравцям та тренеру за те, що надали мені можливість бути капітаном. Для мене це дуже велика честь. Імпонує, що в колективі є порядок, в команді є характер, гравці відносяться один до одного з повагою, і хочу сказати, що наш тренер є тонким психологом, адже знаходить мудрі слова і після цього хочеться працювати з ще більшою наснагою і доводити, що ми не є команда-аутсайдер, а команда, яка буде боротися за призові місця.

- Які плани на майбутнє у вашої команди?

- Тільки змагатися за призові місця і виходити в Екстра-лігу. Можливо, це буде не в цьому сезоні, будемо боротися за високі щаблі в турнірній таблиці, а на наступний сезон буде поставлене таке завдання, і ми докладемо усіх сил, аби його виконати.

- І наостанок, Ваші побажання спортивній громадськості Хмельниччини, вболівальникам ФК «Спортлідер+»…

- Спортивній громадськість та вболівальникам хочу сказати, щоб вони підтримували нас під час ігор, адже це є дуже важливим фактором для команди. Коли відчуваєш її, як кажуть, «виростають крила», і хочеться бігти вперед і забивати.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/1857.html
Просмотров: 503 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz