Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Декабрь » 8 » Ігор Москвичов: «Енергія» стала набагато сильнішою»
13:13
Ігор Москвичов: «Енергія» стала набагато сильнішою»

Після центрального поєдинку 12-ого туру, у якому зійшлися донецький «Шахтар» та львівська «Енергія», на запитання прес-служби клубу відповів тренер «Шахтаря» Ігор Москичов. Нагадаємо, що «гірники» вдруге у сезоні святкували перемогу над «енергетиками». Цього разу у Донецьку з рахунком 2:1.

«Прогрес «Енергії» помітний»

-У порівнянні з першим матчем у Львові, «Енергія» сподобалася набагато більше, - починає розмову Ігор Москвичов, тренер «Шахтаря» – У поєдинку першого туру львівська команда приблизно зіграла ж у такий футбол, як і у Донецьку, однак цього разу були помітні тактичні новинки від тренера. Видно, що Микола Сич хотів дещо змінити. Наприклад, чергував гру від оборони із пресингом в атаці. Для нас це в якійсь мірі було новинкою. Утім, ми до цього готувалися. Сподобалося в «Енергії» те, що появилася різноманітність у діях. Гравці за певний період зігралися, і нам стало важче. Помітно також, що команда набрала певного ходу і стала набагато сильнішою. Однозначно, що за цей період «Енергія» додала у багатьох компонентах гри. Вона мені сподобалася. Ми знову перемогли львів’ян з різницею в один м’яч, однак цього разу було набагато важче. У цьому матчі львів’яни продемонстрували команду гру.

- Грою своєї команди задоволені?
- Хіба у другому таймі. У першій половині матчу у нас було дуже багато провалів і тактичних помилок. У перерві ми вказали на помилки і другу половину матчу команда провела на хорошому рівні. Ми показали якісну гру і не дали супернику шансу нас перемогти.

«Рахунок у Донецьку справедливий»

- Чи відповідає рахунок матчу перебігу подій на майданчику?
- Так. «Енергія» виглядала достойно, однак «Шахтар» провів також непоганий матч. Схиляюся до думки, що рахунок закономірний.

- Чому, на Вашу думку, вболівальники побачили два різних тайми?
- (Думає). Було багато розмов, що «Шахтар» у цьому році грає не результативно. Думаю, що гравці хотіли забити якомога більше голів, і це зіграло з ними злий жарт. Виходить так, що вони не з тверезою головою віднеслись до своїх обов’язків. У першому таймі не виконали установку тренера, не робили те, що їм було необхідно.

- Хто в складі «Енергії» Вам сподобався найбільше?
- Важко сказати. Перш за все, я б виділив командну гру. У першій грі у Львові було помітно, що гравці хотіли зіграти більш індивідуально. У Донецьку кидалося у вічі тактичні задуми, які, мабуть, відпрацьовувалися на тренуваннях. Зважаючи на це, виділити когось важко. Загалом, «Енергія» мені сподобалася.

- А все-таки, хто з гравців «Енергії» завдав вам найбільше проблем?
- Найбільше небезпеки біля наших воріт було від Івана Ільницького. Він міг забити і в першій грі у Львові, і в Донецьку. Не забив… Можливо, на «Шахтар» у нього певний синдром (сміється)… Також вважаю, що багато корисної роботи зробив Михайло Романов. Грав правильно, недаремно він забив гол. Коли гравець правильно грає, результат приходить сам по собі.

«З такою грою «Енергія» ще побереться за чемпіонство»

- Наскільки перемога над «Енергією» важлива для «Шахтаря» у турнірному плані? «Енергію» вже списуєте з рахунків у боротьбі за золото?
- Ні, ще зарано. Такий великий відрив (9 очок) ще нічого не означає. У «шістці» не буде взагалі «прохідних» матчів. Уся боротьба на верхівці турнірної таблиці ще попереду. Вважаю, що «Енергія» ще буде претендувати на золоті медалі. З такою грою львів’яни боротимуться за чемпіонство.

- Вас, як футзального фахівця, не здивувало те, що за такий короткий термін «Енергія» побудувала команду і тепер претендує на найвищі місця у чемпіонаті?
- Ні, адже клас гравців, які грають тепер в «Енергії», є високим. З кваліфікованими гравцями легше працювати, аніж, скажімо, з молоддю. Таких гравців потрібно лише направити на вірну дорогу, і все піде само собою. Гра команди говорить тільки про те, що селекційна робота в «Енергія» була правильною. Думаю, що до цієї команди прийде результат.

Розмовляв Богдан Пастернак

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=1224
Просмотров: 772 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz