Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Сентябрь » 5 » Гончаренко: Вперше у житті зіштовхнувся такою необ’єктивністю
11:06
Гончаренко: Вперше у житті зіштовхнувся такою необ’єктивністю
На післяматчеву прес-конференцію Станіслав Гончаренко прийшов разом із Владиславом Лисенком.

«Не усе нам сьогодні вдалося. Зокрема, свої моменти ми повинні були реалізувати, - взяв слово Станіслав Олександрович. - По моментах нами було провалено першу половину зустрічі. А на дистанції із одного матчу – це велика фора. Також ми провалили перші сім хвилин другого тайму. У цей час ми пропустили вдруге і рахунок став 2:0. Безперечно, в цій ситуації єдиним виходом була гра уп’ятьох. Кваліфікація таких ігор зобов’язує реалізувати створені командою моменти. Ми знайшли у собі сили переломити хід гри.

Також потрібно віддати належне супернику, який при рахунку 2:2 проявив сміливість і випустив п’ятого польового гравця. У грі із п’ятим за 7,30 до кінця, ми мали два стовідсоткові моменти, один з яких мав би стовідсотково завершитися призначенням пенальті у ворота чехів.
Мабуть, у порівняні із іншими тренерами, я не багато бачив. Але повинен зізнатися, суддівський корпус сьогодні чомусь наших вчинків категорично не схвалював. Якщо м’яч летить у ворота і рука перешкоджає йому, то за це завжди призначався пенальті. Із трьох очевидних пенальті, хоча би на один ми мали повне право.

На таких форумах мені більше б хотілося говорити про футбол. Але доводиться приділяти увагу несправедливим суддівським рішенням. Ми приїхали в Хрудім щоби грати в футбол. Мені трохи соромно за те, що сталося. Адже футбол не можливий без поваги та об’єктивності. По відношенні суддів до нашої команди, я цього сьогодні не побачив. Мені соромно про це говорити, але за довгі роки тренерської робити, я вперше зіштовхнувся такою необ’єктивністтю. Тим не менш, ми повинні витримати цей удар. Сьогодні ми отримали хороший урок. Як на мене, не справедливий урок. Але ми продовжуватимемо наш шлях чесно, вміло і достойно.

- Питання до Владислава Лисенка. Чи погодитеся, що найкращим гравцем «Ера Паку» у цьому матчі був ваш колега, воротар Меллер?

-  Я би сказав, «Ера Пак» постійно нав’язував нам боротьбу. Зіграли вони в обороні максимально сконцентровано. Вважаю, що ми були сильнішими. В чеській команді нікого виділити не можу. Як на мене, це ми не реалізовували свої моменти, а не їхній воротар виручав. Голкіперу в якійсь мірі допомагали захисники. У них добре зіграла уся команда і когось із гравців виокремити я не можу.

Згодом до журналістів прийшов граючий тренер «Ера Паку» Какао.

- «Енергія» - дуже сильний суперник із хорошим тренером. За львів’ян грає чимало збірників України. Тому такого суперника перемогти  дуже почесно. Сьогоднішня перемога для мене є найвагомішою, здобутою із «Ера Паком», - заявив бразилець.

Перед матчем Меллеру я наголошував на тому, що Лисенко є дуже класним воротарем. Так ось, після матчу можу сказати, що наш голкіпер зіграв на високому рівні Лисенка.  Меллер був сьогодні найкращим.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/573-goncharenko-vpershe-u-zhytti-zishtovhnuvsja-takoju-neobektyvnistju.html

Просмотров: 457 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz