Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Январь » 14 » Гончаренко: Виграти Кубок УЄФА дуже важко, але реально
15:36
Гончаренко: Виграти Кубок УЄФА дуже важко, але реально
Станіслав Гончаренко про причини поразки своєї команди від "Урагану" і не тільки.

– Мені б не хотілося виправдовуватися, але на нашій грі позначилося кілька факторів, - каже Станіслав Олександрович. - Найперший, у нас було не достатньо часу. В теперішньому складі команда провела лише п'ять тренувань. Для зіграності цього замало. Ще один важливий фактор – сім учасників матчу із "Ураганом" востаннє в офіційному матчі брали участь 7-го грудня. Тобто, більше місяця у них не було практики гри. А це дуже важливо, в ігровому тонусі повинен перебувати кожен гравець. Третій фактор – ми перебуваємо в  процесі пошуку оптимальних четвірок. Крім того, Олександр Кондратюк переніс операцію на коліні, а Сергій Якунін пропустив гру із "Ураганом" через простуду. А це дуже сильні гравці, які би нам у матчі з "Ураганом" могли допомогти. Натомість наш суперник кадрових проблем не мав.

– Скільки часу вам потрібно для того, щоб ваша команда більше не мала згаданих проблем?


– До кінця місяця ми повинні це пройти. 29 січня маємо зіграти у півфіналі Кубку України. Матч у рамках чемпіонату з "Ураганом" уже не повернеш. Але цю поразку під час проведення чемпіонату можна ще відіграти. Цей турнір дозволяє це зробити. А формат Кубку зовсім інший, ми не маємо права на програш. Перед першою грою із "Ураганом", як я вже казав, ми провели п'ять тренувань, а до 29-го січня проведемо 17 занять.  А кожне з них сприяє взаєморозумінню, зіграності в команді.

– Ви вже визначилися із майбутнім Олександра Бондара та Сергія Задорожного?


– я звернувся до керівництва команди із проханням обох залишити в команді. Вони перебувають у хорошій формі, їхні ігрові кондиції та бажання працювати мені імпонують.

– Керівництво клубу вже озвучило вам найголовніше завдання – перемога в Кубку УЄФА. Це реально?


– Так, керівництво має такі плани. Але, щоб виконати це завдання необхідно розширити інфраструктуру клубу, потрібно запросити 2-3 гравців, які би нас запросили. Треба також розширити штат клубу, покращити роботу медичної служби, вирішити деякі інші технічні питання. Будемо виходити на якісно новий рівень.

– Будуючи команду виключно з українських гравців, можна перемагати законодавців футзальної моди із Іспанії, Італії, Португалії?


– Буду відвертим – це дуже важко. Справа не в підборі гравців і їхній виконавській майстерності. Справа в тому, що наш чемпіонат нижчий за класом у порівнянні з італійським, іспанським чи португальським. У цьому плані ми відстаємо. А на європейській арені рівня чемпіонату України нам не вистачає. Тож здобути Кубок УЄФА важко, але все-таки реально. Потрібно, аби зійшлося багато факторів – підготовка гравців, натхнення, спортивний фактор, везіння і оптимальний стан команди в потрібний час.

Газета "Новий погляд" 

Просмотров: 586 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz