Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 18 » Гончаренко: В «Енергії» зараз дуже професійне ставлення до справи
00:29
Гончаренко: В «Енергії» зараз дуже професійне ставлення до справи
«Енергія» - «Кардинал» (5:0). Післяматчева прес-конференція.

Станіслав Гончаренко, головний тренер «Енергії»:

- Сьогодні у вас до підопічних претензій не має?

- Претензії в тренера до підопічних завжди є. Але сьогодні можна промовчати і потроху готуватися до наступних ігор. Кінцевий результат для нас є дуже важливим. Мені приємно, що наші хлопці сьогодні так виглядали на паркеті. Дуже задоволений їхньої грою. Щонайголовніше, в «Енергії» зараз дуже професійне ставлення до справи. Це стосується тренувань, самої гри.

- Не очікували від «Кардиналу» більшого спротиву?

- Справді, «Кардинал» сьогодні був слабкішим, аніж раніше. В них не має Волянюка, на якому будувалася гра. Танський травмований. Для наших суперників це важливі фігури. Але найголовніше, ми добре налаштувалися на матч.          
 
Сергій Піддубний, граючий тренер «Кардиналу»:

- Традиційне питання: що скажете про гру?

- Можу сказати одне – результат на табло, він відповідає перебігу гри. «Енергія» заслуговувала на перемогу. У нас кадрові проблеми. На останні ігри ми навіть дві четвірки назбирати не можемо. Усе через епідемію травм. Скажімо, в «Урагані» теж лазарет переповнений. Але вони можуть собі дозволити взяти гравців хорошого рівня. Ми ж залучаємо молодь, даємо їй шанс набути досвіду. Важке зараз у нас становище.

- Сергію, є багато чуток стосовно вашої команди. «Кардинал» дограє сезон?

- Безперечно… Ми дограємо цей сезон і будемо виступати в наступному. Це все чутки, які розповсюджують вороги (сміється).

- «Кардинал» з Волянюком і Танським та без них – це дві різні команди?

- Так, Танський і Волянюк – на них трималася гра другої четвірки. Тепер у нас із другої четвірки, яка починала сезон, залишився лише один Когут. Зараз не має Волянюка, Танського, Федюка, Ситника, Дармовіса. П’ятьох гравців із обойми основи. Хтось захворів, когось продали… Дуже важко.

- Чому сьогодні Пітуля пробивав десятиметровий?

- Він на тренуваннях відпрацьовує десятиметрові. Пітуля успішно конкурує із Бондарем. Сьогодні він був психологічно подавленим, на це є причина.

- Хто краще відстояв – Пітуля чи Дєнюжкін?

- Навіть, не знаю. Якби Пітуля не пропустив би два нелогічних голи, то гра могла би скластися інакше, нам би було легше оборонятися. А так, за рахунку 2:0 із «Енергією» грати важко. В них хороша оборона, її важко пройти. Забили б ми десятиметровий, можливо,в нас також було би більше впевненості. Але маємо, що маємо.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/406-goncharenko-v-energiji-zaraz-duzhe-profesijne-stavlennja-do-spravy.html

Просмотров: 491 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz