Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Сентябрь » 22 » Гончаренко: Турбує порушення безперервного тренувального процесу
10:09
Гончаренко: Турбує порушення безперервного тренувального процесу
Головний тренер «Енергії» Станіслав Гончаренко в інтерв’ю клубній прес-службі прокоментував зміни в тренувальному процесі, спричинені вимушеною паузою «зелено-білих» в розіграші Екстра-ліги.

- Ми змушені перелаштуватися. Минулого четверга клуб отримав факс із АМФУ, в якому йшлося про виклик у національну збірну сімох гравців «Енергії», - каже Станіслав Олександрович. - Ще раніше, розробляючи план життєдіяльності команди, було прийнято рішення - після матчу з харківським «Монолітом» надати гравцям 4-денну відпустку. Ми ж пропускаємо 4-й тур через зняття із розіграшу Екстра-ліги команди з Покровки. На літніх зборах, коли ми змагалися на турнірі у Польщі та Львові та готувалися до гри за Суперкубок України, команда не мала навіть мікро-відпускного періоду. Тому, вирішили дозволити гравцям відпочити до 22-го вересня. Але отримавши лише 15-го вересня факс з Асоціації, нам довелося у терміновому порядку перелаштовуватися, змінювати графік. А хлопцям прийшлося здати квитки на потяги, змінити свої особисті плани. Після матчу у Харкові ми працюємо в режимі 2-разових тренувань.

- А чому зараз команда тренується двічі на день?

- Уявіть, якби вся команда відпочивала до 22-го вересня, а ще через три дні семеро наших гравців поїхало б у розташування збірної... Що ж мені з іншими шістьма гравцями залишалося б робити? Тому, вирішили після гри з «Монолітом» повернутися до Львова і розпочати щільний тренувальний процес із двома заняттями в день. У такому режимі працюватимемо до суботи. В суботу зіграємо внутрішню двох-сторонку – шість на шість. В неділю збірники вирушать в Одесу на збір, а всі інші матимуть можливість відпочити. Уся команда у Львові збереться 30 вересня. Сподіваюся, нас розклад збірної не підведе, а з не пунктуальністю керівництва національної команди ми вже зіштовхувалися (виїзд у Бразилії тривав не шість днів, як було заплановано, а дев’ять). 30-го плануємо розпочати в повному складі підготовку до матчу з «Ураганом».    

- Як почувається Володимир Кардаш?

- Мені подобається ставлення Володі Кардаша до роботи. Зараз він займається окремо від усіх. Працює на тренажерах, виконує спеціальні вправи, швидше відновитися йому допомагає наш лікар. Зараз Кардаш намагається робити різкі рухи. Але форсувати процес його повернення у стрій ніхто не збирається. Потрібно обережно і ретельно підходити до цієї справи.

- Станіславе Олександровичу, не побоюєтеся за ігрові кондиції Дениса Овсяннікова? Він ж близько місяця не брав участі в офіційних матчах «Енергії»…

- У цій ситуації є і свої плюси. Він тепер буде «голодним» до гри, Денис дуже хотітиме вийти на матч проти «Урагану». Крім того, коли оголосили список запрошених у збірну, хлопці пожартували: «Денис пропустив два матчі у чемпіонаті, тепер ці дві гри компенсує участю у спарингах із командою Молдови». Сподіваюся, в іграх за збірну Овсянніков буде задіяний по максимуму. Більше скажу, мене турбує не Денис Овсянніков, а порушення безперервного тренувального процесу. Ми ж деякий час не матимемо ігрової практики, команда не буде в повному складі тренуватися. А це дуже впливає на командні кондиції. Натомість, «Ураган» їде на престижний турнір – розіграш Кубка УЄФА, команда перебуватиме в тонусі, за вісім днів до матчу з нами отримає дуже хорошу ігрову практику. Це не на руку нам. Що цікаво, завжди намагаєшся зрозуміти і піти на зустріч інтересам збірної. Але заради справедливості варто згадати, що спаринги з командою Молдови відбуваються поза відведеними УЄФА датами на подібні заходи. Ця самодіяльність шкодить інтересам клубів, а найбільше «Енергії». Ми ж делегували найбільше гравців – сімох.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/intervju/179-goncharenko-turbue-porushennja-bezperervnogo-trenuvalnogo-procesu.html

Просмотров: 520 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz