Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 23 » Гончаренко: Сьогоднішня гра нам вдалася
00:32
Гончаренко: Сьогоднішня гра нам вдалася
Головний тренер «Енергії» Станіслав Гончаренко про перемогу своєї команди над харківським «Монолітом» (6:1):

- Сьогоднішня гра нам вдалася. У цьому нам допоміг суперник, - каже Станіслав Олександрович. – «Моноліт» вирішив зіграти у відкритий футбол. Можливо, в харків’ян не було інших варіантів. Вони вирішили не закриватися, адже у попередніх турах вони це робили і у підсумку крупно програвали. Тому «Моноліт» з нами грав відкрито. Це нам було на руку.

Я би відзначив дуже вдалий, сильний і потужний дебют гри. Можна сказати, що це був несподівано різкий початок. Уже на третій хвилині ми повели в рахунку із перевагою у три голи – 3:0. Причому, перший гол забили на 14-й секунді. Згодом ми перестали бути зосередженими, точними і перестали грати так, як планувалося. Дорікати команді не буду. Просто окремі моменти потрібно було реалізовувати. Ми це недисципліновано не зробили. А нагоди для того, щоби повести в рахунку 4:0 і 5:0 у нас були. В такому б випадку гра перетворилася у повну нашу домінантну. Були моменти в Рогачова та Бондаря. Були і інші моменти. А далі, як часто буває у спорті, фортуна відвернулася від нас і суперник відквитав один гол. Це усе було продиктовано нашою недисциплінованістю після легкого початку. Ми почали робити не властиві нам помилки. Не дуже організовано і не цілісно ми дограли перший тайм.

У перерві відбулася серйозна розмова, тренери попросили підопічних організованіше діяти. І на початку другої 20-хвилинки нам вдалося забити 4-й, 5-й голи. Після чого гра перейшла, я би сказав, у розважальне русло.

В цілому, гра вдалася. Цьому посприяла тактика суперника – гра у відкритий футбол. Харків’яни теж мали небезпечні моменти. За 13 секунд до кінця першого тайму при рахунку 3:1 вони поцілили в штангу. Тобто, ми могли піти в роздягальну при рахунку 3:2. Лише штанга нас врятувала. В роздягальні ми провели хороший аналіз, після чого заграли більш зосереджено. Рахунок другої половини гри - 3:0, він свідчить про те, що ми стали більш організованішими.

- Чому в Харків не поїхав Сергій Чепорнюк?
- Тому що він ще не готовий. У загальній групі Сергій почав тренуватися лише за два дні до виїзду. Природно, що через теперішній свій стан він не міг взяти участь у цій грі. Тому ми його не залучали. Також дали можливість відпочити Степану Струку. За останні два місяці у нього було дуже багато відряджень. Степан брав участь в усіх турнірах під егідою збірної. Тому вирішили поберегти Струка та залишили вдома не зовсім готового Чепорнюка. Можна сказати, в Харків поїхали усі, на сьогоднішній день, найсильніші.

- Скільки «енергетиків» найближчим часом поїде в розташування збірної?
- Наскільки мені відомо, виклик в клуб прийшов на шістьох «енергетиків». Мабуть, на усіх тих, хто брав участь в останніх турнірах збірної перед чемпіонатом Європи. Уже в Києві головний тренер «синьо-жовтих» вирішить хто поїде на чемпіонат Європи.

- Які плани «Енергії» на найближчий місяць?
- До 31-го січня команда у відпустці. У нас уже накопичилася втома. Тому тренерський штаб вирішив надати час підопічним відпочити. Пів команди вирушить у табір збірної, інші ж матимуть семиденну відпустку. 31-го команда збирається, до 10-го лютого у скороченому складі будемо займатися у Львові. Потім команда їде на 10-денний збір в Трускавець. Коли до нас приєднаються наші збірники, залежатиме від того, коли свої виступити на чемпіонаті Європи завершать «синьо-жовті».

- В Трускавці покращуватиме фізичну готовність підопічних?
- Так, займатимемося фізпідготовкою. Будемо усіх підводити до спільного знаменника, вирівнювати стан готовності усієї команди. Цей збір буде важливим етапом підготовки до гри в Івано-Франківську проти «Урагану». В етапи цієї підготовки буде входити матч у рамках розіграшу Кубка України проти «Меркурія», що відбудеться 15-го лютого у Львові. Ми на цю гру приїдемо із Трускавці і в той же день повернемося на місце проведення тренувальних зборів. 21-го лютого повернемося до Львова, де в ПС «Галичина» продовжимо підготовку до матчу із «Ураганом». В Івано-Франківськ виїдемо 24-го числа.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/intervju/336-goncharenko-sogodnishnja-gra-nam-vdalasja.html

Просмотров: 524 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz