Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 27 » Гончаренко: Сьогодні чемпіоном є «Енергія». Прошу усіх це визнати і поважати
14:56
Гончаренко: Сьогодні чемпіоном є «Енергія». Прошу усіх це визнати і поважати

Головний тренер «Енергії» Станіслав Гончаренко:

- Що скажете про матч?
- Про гру я би не хотів багато говорити, тому відповім коротко. Перший тайм був нервовим. Гра до перерви нам не завжди вдається. А ось другий тайм мені більше сподобався. Те, що ми у цьому періоді забили тільки два голи у порожні ворота, нічого не означає. Мені сподобалася геометрія, витримка, спокій та майстерність нашої команди. Суперник пресингував, хотів змінити малюнок гри. Але ми витерпіли і довели гру до перемоги.

- Станіслав Олександрович, за півтори хвилини до кінця матчу при рахунку 5:2 ви ще нервово ходили вздовж тренерської лави. Невже тоді ще не вірили у перемогу?                                  
- Заспокоївся тільки на останній хвилині. За 50 секунд до завершення матчу, як ви помітили, я почав закликати глядачів піднятися і привітати команду із перемогою.

Хотів би привітати місто Львів – сьогодні його представник став чемпіоном України з футзалу. Хочу також привітати «Львівобленерго» – наш основний спонсор. Це підприємство в нас повірило, підтримало. Завдяки «Львівобленерго», його керівнику Матвіїшину Володимирові Євгеновичу, ми сьогодні змогли дійти до кінця і перемогти. Хочу привітати керівництво клубу, яке крок за крок йшло до цієї перемоги.

Хочу, звісно, привітати і висловити вдячність моїм друзям та партнерам – Дмитру Бондарю, Максимові Павленкові, Ільдару Макаєву та Владиславу Лисенкові. Вони давно йдуть поруч зі мною, разом у нас були перемоги у трьох різних клубах. Хочу подякувати Сергію Чепорнюку, який повернувся до нас після річної перерви і став чемпіоном учетверте поспіль. Хочу привітати людей, які своєю майстерністю, виваженістю та вмінням підтвердили цей результат – це Денис Овсянніков, Валерій Легчанов, Володимир Кардаш та Сергій Якунін. Особливо хочу привітати та вшанувати людей, які вперше стали чемпіонами України – Євгена Рогачова, Степана Струка, Сергія Тригубця, Олександра Вершиніна, Сергія Коваля та Петра Ільківа.

Цей сезон був дуже важким. Мабуть, за усі 16 років, які я присвятив роботі у вищій лізі чемпіонату України з футзалу, цей рік був найважчим. Чому? Тому що разом  із колективом мені доводилося працювати проти адміністративного апарату. Мені б не хотілося роздувати якісь процеси, але я це відчув і мені було дуже важко. Не все у нас виходило, втім, остання гра показала, хто є чемпіоном. Сьогодні чемпіоном є «Енергія». Прошу усіх це визнати і поважати.      

Олег Солодовник, головний тренер «Єнакієвця»:
- Хочу привітати львівських уболівальників зі здобуттям їхньою командою чемпіонство. По грі, я вважаю, що у першому таймі рахунок 3:1 не відображав подій на майданчику. Знову ж таки реалізація моментів. Можливо, десь не вдалося налаштувати команду через те, що в минулому турі ми втратили шанси на бронзу. А так, вважаю, ми показали характер, гра глядачам мала би сподобатися. Будемо робити висновки, готуватися до наступного сезону. Цей матч показав, що з «Енергією» можна грати і моментами, навіть перегравати.

- «Локомотив» вас не намагався стимулювати?
- До мене ніхто не звертався.

- Сьогодні для вас була контрольна гра, за підсумками якої ви мали б визначити з ким працювати, а з ким прощатися?
- Чому тільки ця гра? В команді я уже 4 місяці, кожного дня дивлюся  чи готова людина. Потрібно, щоби був дух переможця. Якщо взяти суперечку «Енергії» з «Локомотивом», то харків’яни перемогли в очних зустрічах. Але галичани рівніше пройшли увесь чемпіонат. Тому вони стали чемпіонами. Я дивлюся на ігри своєї команди із «Локомотивом», «Енергією», роблю свої висновки. Щоби стати чемпіонами, нам потрібно підсилюватися. Причому не українцями, а бразильцями. 

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/486-goncharenko-sogodni-chempionom-e-energija-proshu-usih-ce-vyznaty-i-povazhaty.html

Просмотров: 458 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz