Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 19 » Гончаренко: Невже до кінця сезону ми будемо разом...
01:09
Гончаренко: Невже до кінця сезону ми будемо разом...
Наставник «Енергії» Станіслав Гончаренко розповів клубному сайту про перенесення кубкового матчу із «Ресурсом», тренувальний процес команди та стан здоров’я Валерія Легчанова.    

Найперше, матч чвертьфіналу розіграшу Кубка України між львівською «Енергією» та донецьким «Ресурсом» відбудеться не 28 квітня, як було раніше заплановано, а 26-го. Початок гри о 14-й годині.

«Матч перенесли за ініціативи донецької команди. Для нас же не має значення коли проводити цю гру – 28-го чи 26-го квітня. Тому ми погодилися на прохання колег, - розповідає Станіслав Олександрович. – А ось «Ресурс» відмовився задовольнити наше клопотання про перенесення матчу-відповіді із 5-го травня на 4-те. Справа в тому, що за новим розкладом потяг Львів-Донецьк їздить тільки по парним числам. Тому нам доведеться виїхати 4 травня і прибути в Донецьк у день матчу. Нам не пішли на зустріч про перенесення матчу на один день, тому доведеться із вокзалу їхати прямо на гру.   

Цими днями команда в повному складі тренується у Львові. Нарешті після усіх роз’їздів ми зібралися усі разом. Так і сказав хлопцям: «Невже до кінця сезону будемо разом і ніхто нікого нікуди не забиратиме»? Як ви знаєте, через гру збірної команда до 11 квітня відпочивала. Після чого ми приступили до роботи. Деякий час тренувалися двічі на день. Хоча більшість часу працюємо в режимі одноразових занять.

Дуже шкода, що в основній групі з нами не працює Валерій Легчанов. Він і досі під наглядом лікарів, остаточного рішення щодо нього не прийнято. Також не працює в загальній групі Сергій Тригубець. Він ще у Луганську травмував плече, тому, за приписом медиків, три тижні носить корсет. Сергій працює самостійно, проходить кросову підготовку. Сподіваюся, через тиждень він повернеться в загальну групу.         

Ігрову практику набути через спаринг у нас не виходить. Лідер першої ліги «Львівхолод» цієї суботи проводить дуже важливий матч проти «Титану» із Покровки. Тому з «Львівхолодом» наш спаринг зараз неможливий. А з іншими львівськими командами, при усій до них повазі, нам немає сенсу спарингувати. Ми проводимо матчі між собою. Нехай вони мають частковий вигляд гри, нехай вони діляться на п’ять таймів по п’ять хвилин, але всеодно вони приносять чимало користі. Принаймні більше, чим було би, якби ми запросили на спаринг команду, для якої уже закінчився сезон у першій лізі і немає мотивації підтримувати форму».

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/441-goncharenko-nevzhe-do-kincja-sezonu-my-budemo-razom.html

Просмотров: 596 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz