Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 13 » Гончаренко: Нам трішечки не вистачило. Мабуть, це – доля
00:03
Гончаренко: Нам трішечки не вистачило. Мабуть, це – доля
Післяматчеві коментарі наставників обох команд («Енергія» - «Ураган» 1:1).

Станіслав Гончаренко, головний тренер «Енергії»:

- Сьогодні була дуже серйозна гра. Суперник був дуже добре налаштований, а також непогано підготовлений до цього матчу. Хочу привітати всіх, хто сьогодні грає і йде до кінця з професіоналізмом. І в Донецьку, і в Єнакієвому люди грали в чесний, відкритий, якісний футбол. Команди билися, тому вітаю усі чотири команди з тим, що вони вийшли і грають у футбол.

Щодо сьогоднішнього матчу, звісно, що прикро за 20 секунд до завершення не вигравати гру. Але це футбол... Нам трішечки не вистачило. Мабуть, це – доля. Ми дуже гарно зіграли у другому таймі і навпаки, не дуже впевнено у першому. Гра складається з двох таймів. Мабуть, із виходом на майданчик Якуніна у нашої команди збільшився креатив. До речі, треба визнати, що сьогодні Коваль не зіграв так, як я очікував. Не дуже добре виглядав Рогачов.

До інших гравців у мене запитань немає. Та попри це, ми всі разом боролися і терпіли стільки, скільки могли. Нам трішки не вистачило у завершальній фазі. У першому таймі ми зробили більше помилок, ніж у другому. Тому рахунок 1:1 – це закономірність. Тепер нам потрібно готуватися до Харкова. Тому цей тиждень маємо добре попрацювати, щоб поїхати у Харків та виступити там гідно, аби до Львова повернутися у доброму настрої.

- Сьогодні не грав Валерій Легчанов. На скільки його відсутність впливає на результат «Енергії»?

- Його відсутність має серйозний вплив на результат. Легчанов, мабуть, до кінця сезону вибув. Йому була проведена операція. Відтак, та геометрія, та комбінаційна гра, які ми стільки часу награвали, трішки змінилися. Однак, ви ж бачили, що з виходом Якуніна у нас більш-менш знову налагодився креатив у грі. Дуже жаль, що Валерій Легчанов не грає, його нам дуже сильно не вистачає.  

Сергій Гупаленко, головний тренер «Урагану»:

- Вважаю, що у першому таймі «Ураган» грав краще, ніж у другому. Для того щоб перемагати, треба забивати у такій грі хоча б один гол, а якщо два – вирішується весь підсумок. Тому потрібно було забивати у першому таймі. Тим паче, що у нас були хороші моменти. У другому таймі «Енергія» зуміла трішки налагодити свою гру, а ми стали грати трішки гірше. Однак, тішить те, що ми вдало зіграли вп’ятьох. Такого у нас давно вже не було. А не тішить те, що пропустили. Ми говорили про те, що «Енергія» дуже швидко вводить аути. На жаль, ми це знову прогавили. Зверну увагу на воротарів, які не виручають, не відбивають «своє» у цьому сезоні, а це – погано.

- Як Ви вважаєте, рахунок 1:1 є закономірним підсумком сьогоднішнього матчу?

- Якщо так трапилося, то, мабуть, що так.

- А якщо б перед матчем Вам сказали, що гра закінчить унічию, Ви були б задоволені таким підсумком?

- Скажу відверто, ми граємо на перемогу завжди. А те, задоволений я, чи ні… От зараз я незадоволений. А, якщо б гра склалася по-іншому і ми зіграли 1:1 я б був задоволений. Тому, потрібно грати на перемогу. Ми граємо у футбол і цим заробляємо свій хліб, тому у кожному матчі потрібно грати на перемогу, а вже як вийде, це вже інша питання. По сьогоднішньому матчі результат, мабуть, закономірний. Однак, вважаю, по гарячих слідах, що ми грали краще. В «Енергії» немає Легчанова, і перша четвірка львівської команди грає зовсім в інший футбол. Це моя суб’єктивна думка…

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/464-goncharenko-nam-trishechky-ne-vystachylo-mabut-ce-dolja.html

Просмотров: 454 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz