Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Январь » 13 » Гончаренко: Нам потрібне перезавантаження
03:18
Гончаренко: Нам потрібне перезавантаження
Головний тренер «Тайму» Станіслав Гончаренко про вимушену паузу в чемпіонаті України.

Станіслав Олександрович, скільки часу ваші підопічні перебуватимуть у відпустці?
До 15 січня гравці «Тайму» у відпустці. Потрібне перезавантаження. Влітку ми приймали участь в міжнародних турнірах, посилено готувалися до ігор Кубка УЄФА, з початку чемпіонату і по сьогоднішній день команда здійснила великий обсяг роботи, перенесла важкі навантаження. Тому ця відпустка є закономірною. З 15 січня «Тайм», звісно без своїх збірників, поновлює тренування. Приділимо велику увагу фізичній підготовці, підвищимо витривалість. Зробимо так, аби успішно завершити сезон.

Чекатимемо на своїх збірників, сподіваюся вони повернуться із медалями. До нас вони повернуться 31 січня, а наступна гра, як відомо, відбудеться 6 лютого. Тож, в нас для відновлення буде рівно тиждень.

Звісно, мене турбує той факт, що в збірників не буде відпустки. Але нічого… Кажуть, що зміна середовища – це, в якійсь мірі, відновлення. Участь в чемпіонаті Європи, для будь-якого спортсмена, подія неординарна, таке трапляється 1-2 рази за кар’єру. Без емоцій не обійдеться. Думаю, «таймівці» гідно представлять Україну на чемпіонаті Європи і повернуться із медалями.

Скільки часу вам знадобиться для того, щоб після повернення збірників в розташування команди, збалансувати готовність усіх гравців?   
Змушений зробити це впродовж тижня. Але зрозуміло, що за цей час, збалансувати рівень готовності команди не можливо. Збірники перебуватимуть в іншій побудові та принципах роботи. Чемпіонат Європи передбачає спрямованість на ігровий тонус, відсутність тренувального процесу, робота збірної буде присвячена тільки іграм. Тому, звісно, люди, які повернуться із Угорщини будуть втомленими як фізично, так і емоційно. Навіть, якщо вони зіграють успішно, однаково будуть втомленими.

Можна сказати, що проведення чемпіонату Європи сприятиме донецькому «Шахтареві», з яким «Тайм» зіграє 6 лютого?
Я б так категорично не говорив. Ще не відомо, що краще, а що гірше – їхній простій чи залучення наших гравців до ігор за збірну. Окрім того, беручи участь в змаганнях високого рівня, спортсмен обов’язково прогресуватиме. Єдина перевага «Шахтаря» лише у виснаженості наших гравців. Вони впродовж усього сезону в кожному турнірі вирішували високі завдання. Чемпіонат Європи ж «таймівцям» свіжості не додасть, в них так і не буде відпочинку. А в «Шахтаря» гравці впродовж місяця перебуватимуть в спокої.

«Шахтар» дуже змінився у порівняні із попереднім сезоном?
Додали бразильці, вони повністю довели побудову гри на бразильську манеру. У важких іграх, таких, як із «Ураганом», із харківським «Локомотивом», з «Таймом» в Донецьку, ставка робилася на легіонерів. Тому, закономірно, що «Шахтар» змінився. Тепер, уся форма, суть їхніх дій і змагальності зводиться до результативності дій бразильських гравців.
 

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/405/2/

Просмотров: 928 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz