Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Октябрь » 13 » Гончаренко: Група в нас не проста
18:14
Гончаренко: Група в нас не проста

Головний тренер «Тайму» Станіслав Гончаренко відзначив, що йому приємно перебувати в одній групі елітного раунду Кубка УЄФА із чиним володарем найпрестижнішого клубного трофею Старого світу - – іспанським «Інтерв’ю Мадрид». Про це він заявив turnir.com.ua.

Станіслав Олександрович, жеребом задовлолені?
Матчі елітнтого раунду в Празі – для «Тайму» ідеальний варіант, кращого просто бути не могло. Чехія від нас не далеко, тож мандрівка не буде такою виснажливою, як скажімо в Португалію чи Азербайджан.

А чи задоволені ви підбором конкурентів в групі?
Група в нас не проста. Чого вартий лише чиний володар Кубка УЄФА - іспанський «Інтерв’ю Мадрид». Чемпіон Чехії теж не простий суперник. Влітку, я бачив матч «Ера-Пак» з донецьким «Шахтарем». В чеській команді зібрано хороших виконавців. За них, приміром, грає 38 річний бразилець. Попри поважний вік, він на майданчику проводить майже усю гру. Свого часу цей бразилець виступав за «Кайрат». За «Ера-Пак» також грають брати Мариши, відомі по виступам за російську «Діну».

Чехи програли «Шахтарю» з рахунком 3:1. При рахунку 2:1, вони пішли ва-банк і виупустили п’ятого польового гравця. Зауважу, що чехи не забили два пенальті. Якби вони реалізували шестиметрові, усе для «Шахтаря» могло закічниттися інакше. Словенців коментувати не буду, оскільки не знайомий із цією команедою. Скажу єдине, що на цій стадії слабких команд не буває. Взагалі, нам попалася солідна група, приємно попасти в одне товариство із володарем Кубка УЄФА. Іспанців ми не боїмося, спробуємо зіграти в свою гру. З чемпіоном Чехії теж спробуємо не втратити очки.

Якби вам перед жеребкуванням запропонували поїздку в Азербайджан, але проти слабших суперників, ви погодилися б?
Так, мабуть погодився б. Подивіться на групу D: чемпіони Казахстану, Азербайджану, Латвії та Греції. Це найслабша група. Але маємо те, що маємо.


ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/13102009-goncarenko_priemno_potrapiti_v_odne_tovar

Просмотров: 716 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz