Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Март » 21 » Гончаренко: Говорили-балакали, а потім сіли й заплакали…
13:42
Гончаренко: Говорили-балакали, а потім сіли й заплакали…
Головний тренер «Енергії-Тайму» Станіслав Гончаренко клубній прес-службі прокоментував підсумок сьогоднішнього протистояння із луганським ЛТК (1:1).

«Зіграли внічию через переоцінку своїх можливостей, - каже Станіслав Олександрович. – Був присутній не правильний підхід та підготовка до гри у психологічному плані, а це призвело до відсутності настрою на гру. Здавалося б говорили, спілкувалися, але все марно. Як кажуть: говорили-балакали, а потім сіли й заплакали. Учора перед грою розмовляли із гравцями, усе марно. Безпосередньо перед грою теж спілкувалися, але не достукалися до підопічних. Оце головні причини втрати очок. Прикро дивує те, що половина складу сьогодні абсолютно випала із гри. Очевидно, відчувалася відсутність Бондаря та Макаєва. Обоє яскраво доповнювали своїм характером та діями другу четвірку. Без них друга четвірка сьогодні зіграла на двійку.

Із 21 березня по 29 березня проведемо збір в Трускавці. У нас довгий час не було ігрової практики, група гравців тривалий час була задіяна в іграх за збірну, вони то поверталися, то знову вирушали в розташування «синьо-жовтих». Тому функціональний стан в команди різний, не має цілісності. Потрібно вирівняти функціоналку, а збори цьому якнайкраще сприятимуть. Хлопці будуть правильно харчуватися, адже зараз настав час весняного авітамінозу. Підтягнемо аспекти функціональної готовності, приділимо увагу деяким особливим якостям підготовки перед важливими матчами із «Єнакієвцем» і «Локомотивом». А далі розпочнеться плей-офф і можливості «дотренуватися» не буде».

ИСТОЧНИК: http://futsalukrain.at.ua/news/0-0-0-0-1

Просмотров: 600 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 3.0/1
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz