Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 6 » Гончаренко: До піку форми «Тайму» ще далеко
10:58
Гончаренко: До піку форми «Тайму» ще далеко

Чинний чемпіон України з футзалу– львівський «Тайм» - феєрично розпочав новий футзальний сезон. Львів’яни заволоділи національним Суперкубок і дуже впевнено розпочали гонку за золотом у національній першості. У поєдинку першого туру «машина» Станіслава Гончаренка на виїзді просто знесла з колії «Локомотив» Євгена Ривкіна – 7:1. Секретами перемог своїй команди головний тренер «Тайму» Станіслав Гончаренко ділився з кореспонлентом turnir.com.ua

Розгромний результат у матчі першого туру проти «Локомотива» ми оформили наприкінці поєдинку, - згадує останній матч своєї команди Станіслав Олександрович. - Це нормальне явище, адже це міні-футбол. На практиці у мене траплялися подібні випадки. Зокрема, у великому футболі. На 67-ій хвилині матчу рахунок був 0:0, а потім моя команда перемогла суперника з рахунком 5:0. Було це у матчі проти алчевської «Сталі». На той час я тренував київську «Оболонь». У грі проти харків’ян ми забили третій гол, після чого команда суперника розкрилася, чим ми і скористалися. А коли забили четвертий гол, «Локомотив» повністю втратив контроль над грою.

Порівняйте першу гру з «Локомотивом» у чемпіонату і матч за Суперкубок двотижневої давності…
Гравці «Локомотива» хотіли реабілітуватися. З рахунком 4:0 (саме з таким рахунком львів’яни обіграли харків’ян у матчі за Суперкубок) вони не були згідні. У грі за Суперкубок мені дуже сподобався перший тайм, незважаючи на те, що він закінчився без голів. Навіть більше, чим друга половина матчу.

Чому?
Ми показали правильний футбол. Нам тільки не вдалося реалізувати свої моменти. У другому таймі гравці «Локомотива» не справилися з нами у ключових моментах. Загалом, два матчі з «Локомотивом» були зовсім різними. Зокрема, за тематикою, за суттю та змістом гри. Єдине, що спільне у цих іграх – наші впевнені перемоги. Вважаю, що у цих матчах харків’яни або перегоріли, або переоцінили свої можливості.

Станіславе Олександровичу, чи можна сказати, що «Тайм» зараз перебуває на піку своє форми?
Ні, це не пік форми. Такі результати поясню такими факторами: хороший збіг обставин, висока виконавська майстерність моїх гравців.

А коли «Тайм» вийде на вершину своїх можливостей?
Як пляшку коньяку його замовити неможливо (сміється). До нього треба підвести команду. Уміння до нього підійти якнайближче і є заслуга тренувального процесу. Ми сьогодні до піку форми наближаємось, однак до нього нам ще далеко.

Наскільки важливо розпочати чемпіонат так впевнено, як це зробила ваша команда?
Це дуже важливо психологічно. Починати правильно, розумно і сильно завжди дуже добре. Це дає додаткові сили.

І на останок, ви уже відбули свою дискваліфікацію? (Станіслав Гончаренко отримав дискваліфікацію у минулому чемпіонаті у кубковому поєдинку проти донецького «Шахатря» - Авт.)
Так, вона уже завершилася. Тепер, коли повернутися на тренерську лаву, мабуть, заважатиму там гравцям, - жартівливо завершив розмову головний тренер львівського «Тайму».

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/05092009-goncarenko_do_piku_formi_tajmu_se_daleko

Просмотров: 891 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz