Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 4 » Гончаренко: десятиметрові є нашим недопрацюванням
02:06
Гончаренко: десятиметрові є нашим недопрацюванням
Головний тренер «Енергії» про перемогу над ЛТК (5:3):

- Перш за все, хочу усіх привітати із перемогою. Це дуже важлива і необхідна перемога. Ми зараз йдемо у відпустку. Для збереження хорошої моральної складової, настрою було важливо перемогти.

Стосовно самої гри, то ми розуміли, що степінь відповідальності за результат висока. Перший відрізок матчу ми трохи провалили. Це стосується дій другої четвірки, яка свої позиційні атаки раптово перетворила, так, що суперник мав виходи один в один. Нехай не зовсім прямі виходи, але реальна загроза нашим воротам була. Благо, в цей момент дуже добре зіграв Владислав Лисенко і виручив нашу команду. Потім ми уже помилок не припускалися – як перша, так і друга четвірка. Повівши в рахунку, ми розуміли, що нам як повітря потрібна перерва, щоб зібратися, переосмислити, перетравити.

Якщо бути справедливим, рахунок першого тайму – 1:0 не зовсім справедливо відображає перебіг самої гри. І це не тому що ми не грали першим номером чи взагалі погано грали. Враховуючи моменти ЛТК, наші суперники цілком реально претендували на гол у наші ворота.  Потрібно відверто визнати – слава Богу, що ми до перерви уникли помилок і в роздягальну пішли за рахунку 1:0.

В другому таймі були більш сконцентрованими. Гол Тригубця, як на мене, відбувся завдяки тому, що спрацювала тактика. Впродовж 10 хвилин другого тайму у нас не було фолів. Це, при сьогоднішній грі, дуже важливо. А ось луганчани на перерву пішли дуже заведеними, тому потім вони поводилося необережно. За короткий час у їхньому пасиві цілком справедливо було чотири фоли. Це нам розв’язало руки і дозволило перемкнутися на гру із утримуванням м’яча. Але як часто це буває у гостьових іграх, ми звідкись пропустили гол. По логіці та структурі гри цей гол не читався. Якщо другий гол читався, гравець ЛТК ідеально зіграв, заплутавши всю нашу оборону, то перше взяття воріт було не сподіваним. Після удару із 15 метрів м’яч торкнувся когось із гравців луганської команди і залетів в кут воріт. Але, щонайголовніше, ми продовжували грати, немов би нічого не сталося. Як наслідок, ми забили третій гол. А потім вдруге пропустили  у власні.

В середині другого тайму ЛТК отримав п’ятий фол і у нас руки повністю розв’язалися. Ми почали грати на контратаках, на утримання м’яча, закриваючи при цьому вільні зони. Луганчани були абсолютно нестриманими, через що справедливо отримали ще чотири фоли. Дуже важливий гол ми забили з дабл-пенальті. А потім з гри забив Євген Рогачов. Цей гол був дуже розумним, на глибину контратаки ми вийшли із самого низу і зуміли її завершити логічним ударом. Повівши у рахунку 5:2, ми прекрасно розуміли, що цю гру ми уже не відпустимо. Вони добре нас розіграли із п’ятим, коли забили третій гол. Потрібно віддати їм належне. Але в цілому хід подій контролювався «енергетиками».

- Реалізація дабл-пенальті надто часто підводить «Енергію». Що скажете?
- Будемо сідати і розмовляти про це. Тренер не завжди повинен давати вказівки. Хлопці на майданчику перебувають в емоційному стані… У нас не має Легчанова. За його відсутності дабл-пенальті пробивав Якунін. Але його сьогодні в грі не було. Останнім, хто забив десятиметровий, був Коваль. Шосте порушення було із правого боку. Очікував, що хтось із гравців візьме м’яч і проб’є дабл-пенальті. Чомусь ніхто цього не зробив, Максим Павленко приніс м’яч до бровки і сказав: «Хто правша, ідіть і пробийте». Діма Бондар сам викликався бити, і зробив він це невдало. А потім уже Максим нікому не віддавав м’яч і сам пробив. Так повинен поступати кожен, хто впевнений у своїх силах. Коваля я призначив через те, що він останнім реалізовував дабл-пенальті.  Взагалі, вважаю, десятиметрові є нашим недопрацюванням, яке потрібно усувати.                

- Наскільки серйозне ушкодження у Валерія Легчанова?
- Він мінімум два тижні перебуватиме в спокої. Лише після цього прийматимемо рішення – класти Валерія на операційний стіл уже зараз чи через  біль, через уколи дати йому можливість зіграти вирішальні ігри.

- Хто із «Енергії» відправився у розташування збірної?
- Загалом п’ятеро «енергетиків» - Струк, Павленко, Рогачов, Чепорнюк та Овсянніков. Тобто, за винятком Легчанова, усі хто брав участь у першій грі проти румун.

- А які плани в «Енергії»?
- До 11-го квітня усі, крім збірників, перебуватимуть на заслуженому відпочинку.  Хлопці отримали домашнє завдання. А потім ми збираємося і приступаємо до тренувань.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/429-goncharenko-desjatymetrovi-e-nashym-nedopracjuvannjam.html

Просмотров: 434 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz